Roland DG lanceert nieuwe website om sociaal contact en inspiratie te stimuleren

Het handige en snel reagerende platform helpt bestaande en potentiële klanten om te gaan met informatie en deze snel te lokaliseren

Roland DG, een toonaangevende leverancier van digitale printtechnologieën met meer dan 35 jaar productie-expertise lanceert een nieuwe website. Het nieuwe platform bouwt een sterkere band op met het sociale netwerk rond het bedrijf en biedt een digitale ontmoetingsplaats waar gebruikers ideeën kunnen delen en zich laten inspireren.

Karel Sannen, Roland DG Marketing Manager, licht dit toe: “Ons primaire doel is om aan de hand van de nieuwe website de band met onze gebruikers hechter te maken en hen op een uitnodigende, interactieve manier samen te brengen. Hier vinden ze snel informatie over het scala aan applicaties en gepersonaliseerde oplossingen waarvan hun bedrijf kan profiteren, terwijl ze zich laten inspireren door gedeelde ervaringen van andere Roland-gebruikers. Elk land heeft daartoe een specifieke Roland DG-site voor meer lokale inhoud en betere connectiviteit, met directe toegang tot het plaatselijke Roland-team voor input en feedback.”

De nieuwe aantrekkelijke en vlotte lay-out van de website is voorzien van een speciaal Showcase-menu dat een grote reeks inspirerende toepassingen belicht. Bezoekers kunnen voor elke sector een verscheidenheid aan compatibele Roland DG oplossingen vinden - van promotionele producten, banners, borden, stickers, gepersonaliseerde kleding, kunst en nog veel meer. Wedstrijden en awards vinden er ook een plaats.

Een uitgebreide schijnwerper op Succesverhalen van klanten biedt persoonlijke ervaringen met sprekende foto's van de resultaten. Gebruikers uit de hele wereld vertellen over hoe zij hebben geprofiteerd van investeringen in Roland DG-oplossingen en de nieuwe markten die zij hebben verkend.

Nieuw is ook een speciaal menu dat het bereik illustreert van Sectoren ondersteund door Roland DG, van interieurdesign, voertuig graphics tot tentoonstellingen, zeefdruk en nog veel meer. Elke sectie biedt bezoekers een verkenningstool en de informatie die ze nodig hebben en helpt bij hun algemene zoektocht naar een Roland DG oplossing die is afgestemd op hun behoeften.

“De nieuwe website van Roland DG slaat echt een brug tussen de digitale en sociale wereld, om bezoekers tijdig en op een eenvoudige manier te leiden naar de informatie die ze zoeken. Ze stelt Roland-gebruikers ook in staat om contact te maken met andere gebruikers en zich te laten inspireren", voegt Sannen toe. “Ze bevordert echt onze familie- en gemeenschapszin.”