Roland DG maakt eerste details over Fespa 2010 bekend

Hoewel de beurs pas op 22 juni van start gaat, is men bij Roland DG al volop bezig met de voorbereidingen voor Fespa 2010. Vast staat dat de VersaCAMM VS-640 printer/snijplotter met metallic inkt de blikvanger zal worden van de Roland-stand in hal B2. Daarnaast zullen nieuwe toepassingen en interessante workflows getoond worden.

Roland DG staat al jarenlang garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een goede service. Tijdens Fespa 2010 in München zal de firma er alles aan doen om deze goede naam opnieuw waar te maken. Roland DG zal ondermeer haar succesvolle lijn van gecombineerde printers/snijplotters demonstreren. Veel aandacht zal uitgaan naar de VersaCAMM VS-640, die enkele weken geleden werd gelanceerd. Dit is een 1.6 meter brede printer/snijplotter. Het toestel kan uitgerust worden met maximaal acht kleuren, waaronder metallic zilverkleurige en witte inkt. Op de beurs zal Roland DG het toestel met verschillende inktconfiguraties laten zien, meerbepaald met acht, zes en vier kleuren. Het toepassingsbereik van de VS-640 is vrijwel onbeperkt: denk maar aan raam- en autostickers, displays, posters, labels, signalisaties, textieltransfers en zoveel meer. Verschillende van deze toepassingen zullen tijdens Fespa live gemaakt worden.

Naast de VS-640 zal Roland DG haar sublimatieprinters en de toepassingen voor soft signage en textielmarkt demonstreren. Ook de grote veelzijdigheid aan toepassingen van de printers/snijplotters met UV-inkten zal voorgesteld worden.

Verder zal Roland DG enkele interessante workflows en nieuwe toepassingen voorstellen. Details hierover zullen later vrijgegeven worden.

Fespa vindt van 22 tot 26 juni plaats in München. U vindt Roland DG in hal B2 op stand 340.