Roland DG ontvangt Viscom BEST of 2014 Award voor DisplayStudio

viscom-award-displaystudio2.jpgRoland DG heeft een Viscom Best of 2014 Award gewonnen in de categorie Software voor DisplayStudio, het gebruiksvriendelijke pakket voor digital signage. Deze prijs werd uitgereikt tijdens Viscom in Frankfurt en is een erkenning voor de meest innovatieve exposanten.

Roland DisplayStudio werd gelanceerd op Viscom. Het is een compleet pakket voor digital signage in winkels, horecagelegenheden, hotellobby’s en op evenementen. Het omvat een gebruiksvriendelijke software, krachtige digitale mediaspeler en een speciaal voor digital signage ontwikkeld LED-scherm. In de software worden foto’s, teksten, logo’s en video’s met enkele muisklikken in aantrekkelijke presentaties gegoten. Afspeellijsten bepalen welke boodschap op welk moment wordt getoond.

Kathrin Schwarz, Sales Manager bij Roland DG, reageerde tevreden na de uitreiking: “We brengen DisplayStudio op de markt als additioneel product voor signmakers. Klanten vertrouwen hen al met signalisatie, banners, stickers, posters en andere prints. Met Roland DisplayStudio kunnen ze nu een krachtig bijkomend communicatiemiddel aanbieden, dat extra cachet geeft aan promotie- en marketingcampagnes. De erkenning van de Viscom-jury is een bevestiging van de waarde en kwaliteit van ons systeem voor digital signage. We zijn dan ook blij en dankbaar voor deze prestigieuze prijs.”

BEST of 2014 Award en Viscom Frankfurt

Viscom is een beurs voor visuele communicatie die afwisselend plaatsvindt in Düsseldorf en Frankfurt. Sinds haar oprichting in 1986 is Viscom uitgegroeid tot een toonaangevende beurs voor signmaking, grootformaatprinten, digital signage en meer.

De Viscom Awards erkennen de innovatieve verwezenlijkingen van de Viscom-exposanten. De awards worden uitgereikt in vijf categorieën: signmaking, grootformaatprinten (LFP), lichtreclame, textiel en software. De jury is samengesteld uit vertegenwoordigers van vakmagazines en vakorganisaties.