Roland DG op FESPA Eurasia 2014

Roland DG stelt op Fespa Eurasia 2014 nieuwe producten, toepassingen en diensten voor, die op maat gemaakt zijn van professionals die in de visuele communicatie actief zijn. De vakbeurs loopt van 4 tot 7 december in Istanbul.

Wat is nieuw bij Roland?

Er zullen demonstraties worden gegeven met de VersaUV LEJ-640F, een UV-vlakbedprinter die met ECO-UV-inkt werkt en die voor de eerste keer op de Turkse markt te zien zal zijn. Roland DG zal er ook de nieuwe Texart RT-640 tonen, een 64-inch sublimatieprinter die met de nieuwe Texart-inkt werkt. 

Een breed assortiment printers

Roland zal er ook uitpakken met de nieuwe VersaEXPRESS RF-640, met ECO-SOL MAX2-inkt in vier kleuren (CMYK). Een andere interessante printoplossing is de SOLJET PRO4 XF-640, een 64” brede printer die met CMYK-kleuren werkt. Op de stand zullen ook de bekende printers met snijfunctie, zoals de SOLJET PRO4 XR-640 en de VersaCAMM-serie, te zien zijn.

Roland zal er bovendien de VersaUV LEF-20 tonen, een UV-printer die perfect geschikt is voor het individualiseren van geschenken, gadgets en accessoires.

3D-oplossingen van Roland

Op de stand zal een speciale hoek aan de nieuwe 3D-producten van Roland gewijd zijn: de ARM-10 3D-printer en de SRM-20 subtractieve freesmachine. Met deze twee apparaten kunnen productontwerpers en ingenieurs hun ideeën in tastbare voorwerpen omzetten.

We verwelkomen u graag op onze stand C60.