Roland DG start alsnog met Creative Awards

Roland DG bestaat 30 jaar en nodigt haar klanten van over de hele wereld uit om deel te nemen aan een wedstrijd. Met deze wedstrijd, de Creative Awards, wil het bedrijf haar trouwe klanten bedanken en hen de mogelijkheid bieden hun creatieve verwezenlijkingen te delen met de hele wereld. De beste inzendingen worden beloond met mooie prijzen. Roland DG stelde deze wedstrijd eerder dit jaar uit omwille van de ongekende natuurkrachten die Japan op dat moment troffen. Het bedrijf wil haar klanten nu toch de kans geven om hun werk te tonen en een waardevolle prijs te winnen. Daarom start Roland DG vandaag alsnog met de Creative Awards.

De Roland Creative Awards lopen van 21 september tot en met 31 december 2011. De Creative Awards worden georganiseerd in 14 regio's, die 123 landen vertegenwoordigen. De wedstrijd is toegankelijk voor alle gebruikers* van Roland-machines. Deelnemen kan op www.rolandcreativeawards.com.

Iedereen - Roland-gebruiker of niet - kan op zijn favoriet stemmen en zo de winnaars van de publieksprijzen mede bepalen. Alle inzendingen worden bovendien beoordeeld door een officiële jury op graad van creativiteit, innovatie en uitvoering. Op basis van deze criteria kiest de jury de winnaars van de andere prijzen. De prijzen zijn:

 

  • Drie publieksprijzen - De bezoekers van de website kiezen elke maand (oktober, november en december) een winnaar. De publiekslievelingen uit de regio van Roland DG Benelux krijgen een bon ter waarde van €500.
  • Eervolle vermeldingen - Een officiële jury kiest twee inzendingen die een eervolle vermelding krijgen. Zij ontvangen een Samsung Galaxy Tablet.
  • Regionale winnaar - Een jury kiest twee regionale winnaars. De regionale winnaars ontvangen een trip naar Japan voor twee personen en maken kans op de wereldwijde hoofdprijs.
  • Wereldwijde hoofdprijs - De beste inzending wereldwijd krijgt een Roland-toestel naar keuze (een VersaCAMM VS-420 printer/snijplotter, een EGX-360 graveermachine, een JWX-30 freestoestel voor juweelontwerpers of een MDX-40A freesmachine).

 

Gebruikers van Roland-toestellen worden uitgenodigd om deel te nemen aan de wedstrijd op www.rolandcreativeawards.com.

 

Roland DG Corporation

Roland DG is een marktleider in de wereld van digitale technologie voor de sign en display, grafische, fotografische, graveer- en modelleerindustrie. Het bedrijf werd in 1981 opgericht als onderafdeling van de wereldwijd gekende producent van muziekinstrumenten, Roland Corporation. Roland DG ontwikkelde door de jaren heen hoogtechnologische toestellen, gaande van de CAD-plotters in de beginjaren tot de printsystemen en industriële oplossingen van vandaag. De visie en toewijding van Roland DG hebben de manier waarop professionals werken drastisch veranderd.

* De wedstrijd is toegankelijk voor bepaalde regio's en landen. Voor een compleet overzicht kunt u terecht op www.rolandcreativeawards.com/region-list.