Roland DG stelt nieuwe geïntegreerde printers/snijplotters voor tijdens Fespa Digital 2009

Roland DG heeft interessant nieuws in petto voor Fespa Digital 2009. Het bedrijf zal er meerbepaald de gloednieuwe VersaCAMM VPi demonstreren. Deze nieuwe editie van ‘s werelds meest populaire geïntegreerde printer/snijplotter is flexibel, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Het is de ideale machine voor servicebedrijven die hun productiviteit wensen te vergroten en voor creatieve bureaus die zelf willen starten met productie van print- en snijwerk. Bezoekers kunnen deze nieuwe machines en nog veel meer komen uittesten op de Roland-stand in hal 1 (C150).

Roland DG is marktleider op vlak van machines die zowel een grootformaatprinter als een snijplotter omvatten. Wereldwijd heeft het bedrijf ongeveer 75.000 van deze geïntegreerde printers/snijplotters verkocht. Dit succes kan toegewezen worden aan de efficiëntie, de veelzijdigheid en de betrouwbaarheid van de machines. Tijdens Fespa Digital in Amsterdam wordt een nieuwe serie van de VersaCAMM-printers/snijplotters voorgesteld. De VersaCAMM VP-540i en VP-300i zijn uitgerust met de Roland Intelligent Pass Control-technologie voor een betere printkwaliteit bij hoge printsnelheden. Bovendien garandeert het Energy Star-label een optimale prestatie/energieratio. The VPi-serie wordt geleverd met de laatste versie van de VersaWorks-software. Deze gebruiksvriendelijke software bevat tools zoals Roland Color (voor eenvoudige matching van spotkleuren), printen van variabele data en geperforeerd snijden.

Verder zal veel aandacht uitgaan naar de FP-740 sublimatieprinter. Deze veelzijdige printer is nu ook uitgerust met Roland Intelligent Pass Control en biedt de mogelijkheid van calibratie “on the fly”. Bovendien kan de FP-740 naar de wensen van de klant samengesteld worden.

Tot slot zal het Roland Care-programma een belangrijke plaats innemen op de stand. Dit omvat onder andere de service- en onderhoudscontracten, de trainingen van de Roland DG Academy en de Creative Centers. In het kader van de Roland DG Academy zal Roland DG een inleidende presentatie geven over de VersaWorks RIP-software. Daarnaast zullen, onder het label van de Creative Centers, verschillende applicaties getoond worden, bijvoorbeeld gepersonaliseerde bordspelen, hardcovers, slippers, skateboards en muziekinstrumenten.

Met het Care-programma wil Roland DG extra services bieden aan haar klanten om zo een langetermijnrelatie op te bouwen en klanten te helpen “transform their imagination into reality”.

Nota

Volgende producten zullen getoond worden op de Roland-stand:

 

  • VersaCAMM VP-540i en VP-300i geïntegreerde printers/snijplotters
  • AdvancedJET AJ-1000i (extra) grootformaatprinter
  • VersaArt RS-640 grootformaatprinter
  • VersaUV LEC-300 UV-printer/snijplotter
  • Hi-Fi Express FP-740 sublimatieprinter
  • GX PRO-snijplotters
  • EGX-graveertoestellen