Roland DG toont gloednieuwe VersaUV LEF-300-vlakbedprinter op evenementen in heel Europa

Roland DG zal de productiviteit en veelzijdigheid van de onlangs gelanceerde VersaUV LEF-300 LED UV-printer demonstreren op een reeks vooraanstaande evenementen voor promotie- en grootformaat printen die in het eerste kwartaal van 2016 georganiseerd worden in heel Europa.

De LEF-300 is te zien op:

PTE Milaan, Italië: 20-22 januari
C!Print Lyon, Frankrijk: 26-28 januari
Promogift Madrid, Spanje: 27-29 januari
Give A Days Stuttgart, Duitsland: 4-6 februari
Printwear & Promotion Birmingham, VK: 28 februari – 1 maart
FESPA Digital 2016 Amsterdam, Nederland: 8 -11 maart
Roland Experience Day Barcelona, Spanje: 14 maart

img_rij_lef-300_a.jpg

De LEF-300, die gelanceerd werd op 12 januari, is het grootste en snelste lid van de populaire VersaUV-reeks. De LEF-300 wordt gebruikt voor de personalisatie van tal van voorwerpen. Dankzij een reeks nieuwe functies die de efficiëntie optimaliseren, biedt de LEF-300 de mogelijkheid om ongeveer 60 % sneller bidirectioneel te printen dan met de VersaUV LEF-20*. Zodoende kunnen nog hogere productiviteitniveaus bereikt worden.

Op de evenementen kunnen de bezoekers de LEF-300 van dichtbij in werking zien. Tijdens live demonstraties zal gewezen worden op het gemak en de efficiëntie waarmee de LEF-300 een verbazingwekkende waaier van standaard gewone voorwerpen kan omvormen in uiterst rendabele gepersonaliseerde items.  Voorbeelden zijn gsm-hoesjes, USB-sticks, balpennen, golfballen enz.

Met de LEF-300 kunnen klanten rechtstreeks printen op een enorm groot aantal items en materialen tot 100 mm hoog en 8 kg zwaar, waaronder acryl, hout, karton, plastic en zachte materialen zoals stof, leder en ecologisch leder. Als eerst een primer wordt aangebracht, is het ook mogelijk om te printen op metaal en glas. De bezoekers zullen ontdekken hoe de veelzijdigheid, productiviteit en printkwaliteit van de LEF-300 een enorme toegevoegde waarde kunnen bieden voor hun onderneming. Ze kunnen met name hun productportefeuilles uitbreiden en hun productiecapaciteit verhogen.

img_rij_lef-300_b.jpg

Gillian Montanaro, Hoof van Marketing bij Roland DG EMEA: “De markt van de gepersonaliseerde merchandisinggoederen en het promotieprintwerk kent een indrukwekkende groei. Er is een steeds toenemende vraag naar gepersonaliseerd en kwaliteitsvol printwerk dat snel en kostenefficiënt geproduceerd kan worden. De digitale printtechnologie is de ideale oplossing om tegemoet te komen aan deze vraag en we kijken ernaar uit om de bezoekers te laten zien hoe de gloednieuwe LEF-300 hen kan helpen om het maximum te halen uit deze fascinerende opportuniteiten.”

Naast de LEF-300 zal Roland DG op de evenementen ook toestellen uit het succesvolle assortiment print- en snijoplossingen demonstreren. Rolands geïntegreerde print- en snijtechnologie biedt mogelijkheden voor een efficiënte personalisatie van onder meer kleding en promotiemateriaal. Denk maar aan werkkleding, sportkleding, promotiekleding, accessoires, banners, vlaggen, auto- en andere stickers en posters.

Gillian Montanaro: “Of u nu al gepersonaliseerde geschenken levert aan grote bedrijven en de voordelen van digitaal printwerk wilt ontdekken, of uw activiteiten wilt diversifiëren op de markt van de promotiegoederen: Roland DG heeft een oplossing die tegemoetkomt aan uw behoeften, ongeacht uw huidige productieniveaus.”

“De bezoekers kunnen zich laten inspireren door de brede waaier van creatieve ideeën voor nieuwe, rendabele toepassingen en zullen na hun bezoek een duidelijk inzicht hebben in de manier waarop ze het maximum kunnen halen uit de digitale technologie van Roland. Gaande van afzonderlijke items over beperkte productiereeksen tot grote volumes - met Roland kunt u tal van fascinerende potentiële inkomstenstromen aanboren.”

* In CMYK-inktconfiguratie