Roland geeft toegevoegde waarde aan printen op DRUPA 2012

Roland maakt zich op voor een opwindende DRUPA 2012. Met nieuwe productfuncties en onder het motto ‘Roland geeft toegevoegde waarde aan printen' zet Roland DG 101 toepassingen in de kijker tijdens DRUPA 2012. De VersaCAMM Print&Cut-reeks met metallic en witte inkt en de complete lijn Eco-UV-machines zijn de blikvangers op de stand van Roland in hal 9. Roland DG staat voor indrukwekkende kwaliteit, hoge betrouwbaarheid en de beste service. Op DRUPA 2012 zal het Roland-team zijn uiterste best doen om zijn goede naam eer aan te doen.

Roland DG zal demonstraties geven van zijn lijn succesvolle gecombineerde printers/snijplotters. Veel aandacht zal uitgaan naar de VersaSTUDIO en VersaCAMM-reeksen met metallic en witte inkt. Met gecombineerde printers/snijplotters van 50 cm tot 162 cm, die uitgerust kunnen worden met 4, 6 of 8 kleuren, waaronder metallic zilver en/of wit, zijn de machines de juiste keuze voor de productie van allerlei vormen van signalisatie. Daarbij denken we aan etalagedecoratie, voertuigstickers, displays, posters, POP-displays, etiketten, textieltransfers en tal van andere voorbeelden. Naast sign-toepassingen richt Roland zich op de verschillende markten waar digitaal printen in grootformaat nieuwe mogelijkheden biedt. De digitale printers van Roland bewijzen hun kracht in de ontwerp-, verpakkings-, prototyping-, etiketten- en drukproefindustrie. De efficiëntie van gecombineerd printen en snijden plus de toevoeging van speciale kleuren biedt een grote meerwaarde.

Ook de hele productlijn van Eco-UV-printers zal op de Roland-stand gedemonstreerd worden. De mogelijkheid om in kleur, witte en transparante inkt te printen op soepele en harde materialen en afgewerkte producten, maakt deze printers zeer aantrekkelijk voor bovengenoemde industrieën. De Eco-UV-technologie kan voor bedrijven nieuwe mogelijkheden creëren en hen een heuse toegevoegde waarde bieden. Deze Roland-oplossingen worden ondersteund door software integrators als CGS, Colorgate, EFI, GMG en vele andere zodat de Roland-machines perfect zijn afgestemd op een bestaande drukproef- en prototyping-workflow.

Naast de productlijn zal Roland meer dan 100 toepassingen tonen om de voordelen van de verschillende Roland-oplossingen in de verf te zetten. Door realisaties van klanten onder de aandacht te brengen wordt benadrukt hoe digitaal printen met Rolands combinatietoestellen (printen en snijden in één), metallic, wit en gloss een toegevoegde waarde biedt.

DRUPA vindt plaats van 3 tot 16 mei in Düsseldorf. Het voltallige team van Roland DG kijkt ernaar uit u te ontmoeten op stand E04 en E07 in hal 9.