Roland Racing Teams geven het beste van zichzelf tijdens bedrijvenkarting

Afgelopen weekend maakte Roland DG het circuit weer onveilig tijdens de bedrijvenkarting in Herentals. Het bedrijf kwam aan de start met drie super gemotiveerde teams, die erop gebrand waren beter te presteren dan de vorige jaren. Jammer genoeg was de top-5 ook deze keer iets te hoog gegrepen.

De omgeving van de Link 21 in Herentals vormde voor de derde keer het decor van de Karting Bedrijventrophy. Verspreid over de twee dagen raceten 66 teams, wat neerkomt op bijna 400 piloten, over een circuit van 1.5 km. Roland DG nam deel met drie teams: twee mannen- en een vrouwenteam. De drie teams hadden zich als doel gesteld hoger te eindigen dan vorig jaar. Hoewel de concurrentie sterk was, slaagden alle teams hierin. De Roland Racing Ladies eindigden op een eervolle voorlaatste plaats en de twee mannenteams maakten het nog spannend in de strijd om de 12de en 13de plaats. Uiteindelijk finishten ze met 20 seconden verschil. De winst ging naar Wastiau; Praxis en Fim vervolledigden het podium.

Bij Roland DG is men heel tevreden over de teambuildingsdag. Technical Desk Coordinator Stijn Heylen: “We hebben allemaal het beste van onszelf gegeven in de kart. Iedereen was enorm gemotiveerd en de onderlinge competitie tussen de twee mannenteams zorgde voor nog wat extra spanning en gedrevenheid. Het parcours lag ons goed en er werd sportief gereden, dat is fijn. De sfeer zat ook heel goed. De “après-karting” heeft dan ook tot in de vroege uurtjes geduurd.”