Verbeter de prestaties van uw VP dankzij Roland DG’s gratis upgrade

Klanten van Roland DG die in het bezit zijn van een VersaCAMM VP-printer/snijplotter kunnen hun toestel nu gratis upgraden. Dankzij deze upgrade vergroot de productiviteit en verbetert de printkwaliteit van de toestellen drastisch.

De upgrade houdt in dat de VP-540 en VP-300 printers/snijplotters worden uitgerust met Roland Intelligent Pass Control. Deze technologie garandeert vloeiende overgangen en effen volvlakken. Verder zorgt Roland Intelligent Pass Control voor een verhoging van de productie met 80% in standaard printmodus op banner en met meer dan 50% op vinyl.* Deze verbetering van snelheid en kwaliteit maakt het mogelijk om tegemoet te komen aan de wensen van de klanten in een steeds competitiever wordende markt.

Aangezien de 30” VP-300 en de 54” VP-54 de bestverkopende inkjets in de geschiedenis van het bedrijf zijn, kunnen duizenden klanten profiteren van Roland DG’s gratis upgrade. Met deze upgrade wil Roland DG haar klanten dan ook bedanken voor hun vertrouwen.

Mensen die in het bezit zijn van een VP-300 of VP-540 kunnen een gratis upgrade pakket downloaden op www.rolanddg.be. Deze upgrade staat ook ter beschikking van mensen die op of na 5 februari een toestel aankopen.

 

De VersaCAMM VP-serie

 

De VersaCAMM VP-serie werd speciaal ontwikkeld om de productiviteit van creatieve professionals op te drijven. De geïntegreerde printers/snijplotters worden gebruikt door marketingdepartementen, kleinhandelaars, sign shops, zeefdrukkers en zo meer. Dankzij het compacte model en heel wat interessante eigenschappen, zijn de VersaCAMM-toestellen geschikt voor de productie van duurzame en professionele posters, banners, verkoopsdisplays, etiketten, stickers, car wraps en veel meer.

* Snelheid tot 9.4m²/u op banner en 8m²/u op vinyl met Roland Intelligent Pass Control (zonder Roland Intelligent Pass Control is de snelheid 5.2m² op banner en vinyl)