Website Roland Profile Center gelanceerd

Roland DG heeft vandaag de lancering aangekondigd van het nieuwe Roland Profile Center (www.rolandprofilecenter.eu). Dat is een gratis onlinedienst waarmee klanten eenvoudig en snel toegang krijgen tot mediaprofielen voor de eco-solventprinters en printers/snijplotters van Roland. Na de succesvolle lancering van het Roland Profile Center in Amerika kunnen nu ook klanten in de EU, Noorwegen en Zwitserland zich registreren voor deze bijzonder handige dienst. Zo kunnen ze optimaal profiteren van dit platform, dat trouwens beschikbaar is in zes talen.

img_rij_klein_profilecenter.jpg

In eerste instantie zullen klanten profielen kunnen downloaden voor de ECO-SOL MAX 3, de eco-solventinkt die Roland onlangs op de markt heeft gebracht. In de toekomst wordt de dienst uitgebreid met profielen van grote producenten van media en RIP-software, en dat voor het volledige inktgamma van Roland DG.

In enkele eenvoudige stappen kunnen de klanten van Roland DG profielen vinden en downloaden voor de meest populaire media. Het Profile Center biedt bovendien een conversietool waarmee klanten hun bestaande ECO-SOL MAX- en ECO-SOL MAX 2-profielen kunnen updaten om optimaal te werken met de ECO-SOL MAX 3-inkt.

“Net na de lancering van de ECO-SOL MAX 3-inkt is dit nieuwe Roland Profile Center nog maar eens een treffend voorbeeld van ons engagement om printoplossingen van topkwaliteit aan te bieden”, zegt Jerry Davies, President van Roland DG EMEA. “We bieden onze klanten niet alleen een indrukwekkende nieuwe dienst aan, het Profile Center maakt ook een nauwere samenwerking mogelijk tussen Roland DG en toonaangevende producenten van media en RIP-software.”

Een profiel vinden, downloaden, importeren of converteren kost amper een paar muisklikken in het Roland Profile Center. De rubriek met uitgebreide ondersteuning loodst klanten bovendien vlot door dat proces. Klanten met verdere vragen kunnen contact opnemen met hun dealer of plaatselijke kantoor van Roland DG.

Producenten van media en RIP-software die meer informatie willen, kunnen terecht bij René Van der Weijde (rvanderweijde@rolanddg.com).