Winnaars Fotolia TEN wedstrijd krijgen een Roland BN-20

Designer David Gonzales en fotograaf Pawel Szenher hebben de eerste sessie van het derde seizoen van de Fotolia TEN wedstrijd gewonnen, zo heeft Fotolia bekendgemaakt. Roland DG werkte samen met Fotolia voor dit derde seizoen en schenkt de winnende designers een BN-20 printer/snijplotter.

fotolia_tencollection_042014.jpg

"Er was een fantastische respons op de eerste sessie van het derde seizoen van de TEN Collection", aldus Fotolia. "De uitdaging was enigszins anders dan in de vorige wedstrijden, want voor het eerst gingen fotografen én grafische designers aan de slag met het originele werk van de TEN-kunstenaar. Zoals altijd haalden alle inzendingen een verbluffend hoog niveau en het was heel moeilijk om de twee winnaars te kiezen."

Fotolia werkt samen met Roland DG voor het derde seizoen van de TEN Collection. Karel Sannen, Marketing Coordinator bij Roland DG, verklaarde: "We vinden het fantastisch om een partner te zijn van dit geweldige initiatief. Alle inzendingen zijn telkens verbluffend en we zijn dan ook blij dat we de inspanningen kunnen belonen met een Roland BN-20 desktopprinter met snijfunctie. De winnende designers zullen hun creaties kunnen printen op posters, stickers, T-shirts enzovoort."

Alle recente nieuws over de TEN Collection vindt u op onze speciale Facebookpagina: https://www.facebook.com/tencol.lection.