Roland DG Blog

Vreest u een mogelijke lockdown? Hier zijn 7 tips voor het uitschakelen van de printer gedurende een langere periode

Gezien de huidige situatie omtrent het nieuwe coronavirus, vrezen heel wat bedrijven voor een langere productiestop ten gevolge van een lockdown. Want wat gebeurt er met je apparatuur als deze enkele dagen of zelfs weken volledig stilstaat? Gelukkig kan je er met een klein beetje planning en onderhoud voor zorgen dat je Roland-apparaten bij je terugkeer meteen weer operationeel zijn.

Meer lezen

Combineer uw DGSHAPE DWX freesmachine nu met een BOFA-filtersysteem en bespaar duizenden euro's op uw aankoop

De BOFA DentalPRO Base units werden speciaal ontwikkeld voor de DGSHAPE freesmachines. Het tweevoudige filtreersysteem verwijdert efficiënt de stofdeeltjes die vrijkomen bij de productie van tandprotheses. Kortom: wie kiest voor een VOFA, kiest voor een propere en veilige werkomgeving. Ontdek de voordelen nu.

Meer lezen

Ervoor zorgen dat beloften worden nagekomen

Door een combinatie van nieuw ontwikkelde hardware, software en inkt zet onze gloednieuwe Roland DG TrueVIS VG2 een nieuwe standaard voor Print & Cut oplossingen. Misschien een gedurfde uitspraak, maar sta mij toe u uit te leggen hoe we aan uw behoeften hebben voldaan door een breed scala aan functies te verbeteren om de productiviteit en betrouwbaarheid te waarborgen.

Meer lezen

Applicatiegids TrueVIS VG2

Uw Roland TrueVIS VG2 Toepassingengids

Deze uitstekende print- en snijoplossing is ideaal voor een brede waaier aan toepassingen: signs, etiketten, stickers, decals, posters, banners, voertuiggraphics, volledige wraps voor voertuigen, interieurdecoratie, backlit films, kledingdecoratie... Nog nooit verliep uw productieworkflow zo vlot. Laat de Roland TrueVIS VG2-serie al het werk voor u doen in een autonome print- en snijworkflow. En dankzij verbeteringen in de intuïtieve VersaWorks 6 software geniet u van meer controle dan ooit over de levendige kleuren die te realiseren zijn met de nieuwe TrueVIS TR2 inkten, inclusief oranje inkt.

Meer lezen

7 Redenen om te investeren in de Roland TrueVIS VG2-Printer/Snijplotter

Voor elke onderneming in de sector voor sign & display graphics kan het een uitdaging zijn om te voldoen aan de vraag van klanten naar een snelle doorlooptijd zonder in te boeten aan kwaliteit. Een printer- en snijplottercombinatie kan aanzienlijke productiviteitsvoordelen bieden op één en dezelfde vloeroppervlakte en tegelijkertijd een opvallend goede kwaliteit leveren als oplossing met een uitzonderlijke return-on-investment. Maak kennis met de nieuwe Roland TrueVIS VG2-printer.

Meer lezen

TrueVIS VG2: de nieuwe standaard voor zowel ons als onze concurrenten

We hebben net de TrueVIS VG2 gelanceerd, onze print- en snijoplossing van de nieuwe generatie. Wat mij erg fier maakt, is dat deze oplossing niet zozeer een upgrade is maar eerder een echt nieuw systeem, dat met recht en reden de nieuwe standaard zet voor zowel ons als onze concurrenten. Graag neem ik hier even de tijd om u een woordje uitleg te geven over hoe wij daarin zijn geslaagd. En belangrijker nog: hoe uw bedrijf voordeel zal halen uit deze oplossing.

Meer lezen