Bepaal de juiste prijs voor elke opdracht met VersaWorks

Bent u op zoek naar een eenvoudige manier om de kost van elke printopdracht te berekenen? Kijk dan in de “Job Log” in uw Roland VersaWorks-software. Hier vindt u verhelderende gegevens die u toelaten uw kosten te berekenen en een correcte prijs voor uw klanten te bepalen.

In de Job Log vindt u de geschiedenis van uw printer. U ziet er de afmetingen en het inktverbruik van elke opdracht. Dit helpt u om uw uitgaven in het oog te houden en competitieve prijzen aan te rekenen. U vindt de Job Log onder het menu [View] in VersaWorks.

Details van elke job bekijken

Klik op [Job Log] in het menu [View].

job-log_view.jpg

In het scherm Job Log selecteert u een opdracht en klikt u op het informatie-icoontje (Detail Job Log).

job-log-close-up.jpg

Nu krijgt u een overzicht van alle gegevens van de geselecteerde taak. Op basis van deze cijfers kunt u eenvoudig uw kosten berekenen. U kunt deze gegevens trouwens ook exporteren als CSV of XML-bestand.

job-log_-detail.jpg