Textiel: uw volgende stap?

De vraag naar geprint textiel groeit gestaag. Digitaal geprinte sportkledij, gordijnen, kussens, vlaggen en banners zijn slechts enkele voorbeelden van populaire toepassingen. Overweegt u om textielprints in uw gamma op te nemen of wilt u uw huidige printer vervangen? Kies dan voor de nieuwe Texart RT-640 van Roland DG. Zijn uitzonderlijke printkwaliteit, breed kleurengamma en stabiele prestaties overtuigen vanaf dag 1.

Rendabele, betrouwbare oplossing voor textielprinten

U bent op zoek naar een professioneel toestel om textiel te printen, maar wil het betaalbaar houden? Dan biedt de nieuwe Texart RT-640 van Roland DG de ideale oplossing. Deze sublimatieprinter biedt u een prachtige printkwaliteit en levendige kleuren. Combineer dit met een scherpe prijs van € 16.900 (inclusief oprolsysteem en keuze uit twee RIP-softwarepakketten) en u krijgt een topinvestering, die u in geen tijd terugverdient.

textile-printing.jpg

Oranje en violet

U kunt de RT-640 verkrijgen met vier of acht kleuren. Bij de versie met acht kleuren gebruikt u naast de standaardkleuren (CMYK) ook licht cyaan, licht magenta, oranje en violet. De lichte kleuren zorgen voor natuurlijke huidtonen en mooie pasteltinten. De oranje inkt geeft felle en levendige oranjetonen. Violet breidt het kleurenbereik in het blauw-paars spectrum uit.

Dit uitgebreid kleurenspectrum sluit aan op de noden van textielprinters. Voor soft signage volstaan echter de vier inktleuren.

Kies uw RIP

Voor de bediening van de RT-640 hebt u de keuze uit twee professionele RIP's. Enerzijds kunt u kiezen voor ErgoSoft Roland Edition. Deze software beschikt over een arsenaal aan functies die specifiek bedoeld zijn voor textiel. ErgoSoft staat in de textielprintsector bovendien bekend om zijn uitstekende kwaliteit. Anderzijds kunt u kiezen voor Roland VersaWorks. Deze RIP is eenvoudig en intuïtief te gebruiken is, zelfs voor onervaren gebruikers.

Lees meer over de RT-640 sublimatieprinter

In combinatie met kalander

Voor een professioneel, snel en betaalbaar kalandersysteem kunt u ook bij Roland DG terecht. De Texart CS-64 kalander is volledig afgestemd op de productiebehoeften van textielprinters en blinkt uit door zijn gebruiksgemak. Dankzij deze troeven weet de machine zowel ervaren professionals alsook nieuwkomers in sublimatieprinten te overtuigen.

Media-aanbod

Ook voor sublimatiemedia zit u goed bij Roland DG! We bieden u een selectie van hoogwaardig textiel, transfer- en protectiepapier aan.

Bekijk ons media-aanbod