#WithRoland bespaart MediaMouse op hun inktkosten

#WithRoland, MediaMouse save on their ink costsRijke, levendige kleuren die producten tot leven wekken zijn essentieel voor een printprofessional. In een verzadigde en competitieve markt kan de perfecte inkt bedrijven die unieke en hoogwaardige kracht geven die nodig is om zich te onderscheiden van hun concurrenten.

Bij Roland DG worden we internationaal erkend als een van de toonaangevende bronnen van kwaliteitsvolle inkten, die levendige kleuren, snelle droogtijden en een ongeëvenaarde duurzaamheid garanderen. Onze uitgebreide inktassortimenten zijn van cruciaal belang in tal van bedrijven wereldwijd en onze klanten vertellen u waarom.

MediaMouse: ons verhaal

Jesper Norbøll, eigenaar van MediaMouse, vertelt waarom ze, eens ze voor de inkten van Roland DG hadden gekozen, niets anders meer wilden:

Sinds de oprichting in 1999 is ons grafisch bedrijf uitgebreid om een brede waaier van creatieve oplossingen te kunnen aanbieden. Bij MediaMouse combineren we traditioneel vakmanschap met de nieuwste technologieën om kwaliteitsvolle outputs te produceren, waarbij we altijd willen voldoen aan de verwachtingen van onze klanten. 

Met zes Roland DG toestellen wilden we er zeker van zijn dat we de meest geschikte technologie en uitrusting gebruikten om telkens weer optimale resultaten te leveren en daarom hebben we geïnvesteerd in de ECO-SOL MAX inkt van Roland DG.  De inkt voor onze VersaCAMM VS-i printers/snijplotters leverde ons nieuwe, rijke zwarte en grijze tinten en gaf ons toegang tot nieuwe en uitdagende designopportuniteiten waarvan we konden profiteren. 

 

#WithRoland, MediaMouse save on their ink costs

ECO-SOL MAX 3 ervaren

Toen we hoorden dat Roland DG zijn nieuw ECO-SOL MAX 3 inktassortiment had ontwikkeld voor de VS-640i, hebben we onmiddellijk ons inktaanbod geüpgraded. Een belangrijk argument voor ons waren de grotere cassettes van 500 cc, daar waar we vroeger enkel met 440 cc werkten. In eerste instantie dachten we niet dat 60 cc extra zoveel verschil zou maken, maar dankzij de efficiëntie van ECO-SOL MAX 3 waren we aangenaam verrast over de daling in inktverbruik en de tijd die we bespaarden om de cassettes te vervangen. Bovendien daalden onze kosten en bieden deze cassettes meer waar voor hun geld.

Naast het lagere inktverbruik merkten we ook dat de ECO-SOL MAX 3 inkt veel sneller droog was. De inkt droogt onmiddellijk na het printen, zodat we onze producten kunnen verwerken zodra ze uit de printer rollen. Dankzij de snellere droogtijd is onze productiviteit gestegen zonder dat we ons zorgen hoeven te maken over uitlopende kleuren op gecoate en ongecoate media.

 

#WithRoland, MediaMouse save on their ink costs

We kopen de inkten van Roland DG omdat we weten dat we kwaliteit krijgen

Aangezien inkten essentieel zijn voor een geprint product, wilden we er zeker van zijn dat we in de beste investeerden. Met zes beschikbare kleuren, inclusief metallic, was het uitgebreide ECO-SOL MAX 3 inktassortiment de perfecte oplossing voor de producten en toepassingen die we bij MediaMouse aanbieden. De toevoeging van de ECO-SOL MAX 2 witte inkt is een extra pluspunt wanneer we nieuwe en bestaande klanten aanspreken. Met deze inkt kunnen we namelijk verbluffende graphics op transparante en gekleurde achtergronden printen.

Dankzij ECO-SOL MAX 3 kunnen we duurzame, betrouwbare en consistente kleuren produceren. Uit onze ervaring met Roland DG inkten hebben we geleerd dat hoogwaardige producten niet per se duur hoeven te zijn. Roland DG is de perfecte partner voor ons geweest en we verheugen ons op een langdurige werkrelatie met het bedrijf en zijn toestellen.

ECO-SOL MAX3