#WithRoland hebt u een betrouwbare partner

emea-blogpost-banners-1160x400-txtemea-blogpost-relationship-banners-1160x400_0.jpg

De aankoop van een Roland DG printer is een belangrijke investering, en als trotse fabrikant helpen we u graag bij het nemen van de juiste beslissing. Naast ons advies kunt u ook een beroep doen op ons netwerk van erkende verdelers in het hele land. Soms krijgen we wel eens de vraag, waarom niet rechtstreeks aan onze klanten verkopen? Waarom werken we met verdelers? Wel, laat het ons even uitleggen ...

Waarom zijn onze verdelers zo fantastisch?

Ten eerste selecteren we onze Roland DG Erkende Verdelers heel zorgvuldig. We gaan enkel met een verdeler in zee als we ervan overtuigd zijn dat hij even gepassioneerd is door Roland DG en onze geavanceerde toestellen en technologie als wij. 

Vervolgens leiden we hem heel goed op over de Roland DG technologie. Onze Roland DG verdelers kunnen u helpen het beste toestel voor uw bedrijfsbehoeften te kiezen en u advies te geven over de aanbiedingen van Roland DG, zoals opleidingen in de Roland DG Academy, software als aanvulling voor uw toestellen en het uitgebreide inktassortiment van Roland DG.

 

En als u iets nodig hebt waar onze verdelers niet van op de hoogte zijn, kennen ze ongetwijfeld de persoon die u verder kan helpen.

Onze verdelers zijn niet alleen probleemoplossers, technotovenaars en bedrijfsadviseurs; u kunt altijd bij hen terecht en ze zijn bereid om u ten allen tijde advies en support te geven waar nodig. Ze doen zoveel meer dan louter verkopen; ze zijn van vele markten thuis om u te helpen uw Roland te gebruiken en uw bedrijf te leiden.

#WithRoland hebt u een betrouwbare partner

Klik hier voor een infographic van de Roland DG Erkende Verdelers