#WithRoland betekent dat het met hart en ziel is gemaakt

emea-blogpost-banners-1160x400-txtemea-blogpost-reliability-banners-1160x400.jpg

De Japanse term Monozukuri wordt door Professor Takahiro Fujimoto van het Manufacturing Management Research Center van de Universiteit van Tokyo omschreven als "de kunst, de wetenschap en de vaardigheid van het maken van dingen".

De filosofie dekt niet alleen de gestroomlijnde productieprocessen van onderzoek & ontwikkeling en aankoop en productie, maar ze gaat dieper dan dat; Monozukuri versterkt het vakmanschap van getalenteerde ingenieurs die complexe hoogtechnologische toestellen creëren - en keert terug van wat volgens sommigen als een manuele functie wordt beschouwd tot wat het echt is, een kunstvorm.

Roland DG stelt Monozukuri al lang centraal tijdens het productieproces. Het bedrijf heeft 35 jaar op deze filosofie gebouwd om ‘D-Cell productie’ te creëren – de ultieme uitdrukking van zorg, aandacht en vaardigheden bij de productie van de Roland DG technologie.

Wat is D-Cell productie?

Om een absolute controle over de kwaliteit van onze producten te garanderen, werd D-Cell productie ontwikkeld als een manier van fabriceren die elke keer opnieuw een hoge kwaliteit, een hoge standaard en betrouwbare resultaten garandeert.

 

 

Hoe werkt het?

D-Cell productie is een miniatuurproductiesysteem waarbij een klein team van ingenieurs aan één machine werkt, van het allereerste component tot de voltooiing. Op basis van een op maat gemaakt computersysteem en begeleid door 3D CGI, werken ingenieurs en technologie samen terwijl halfautomatische systemen elk onderdeel produceren wanneer het nodig is. Elk D-Cell team produceert elk product volgens exacte specificaties, waardoor elke keer een perfect resultaat gegarandeerd is.

Het is echt een kunstvorm.

Het resultaat?

Deze combinatie van technologie en vaardigheid garandeert dat de toestellen die de fabriek verlaten met de grootste zorg, aandacht en nauwkeurigheid zijn gemaakt. Dit vormt eveneens de basis voor de betrouwbare reputatie van Roland DG bij zijn loyale eindgebruikers.

#WithRoland its made with heart & soul