#WithRoland krijgt u meer voor uw geld!

emea-blogpost-banners-1160x400-txtemea-blogpost-value-banners-1160x400_0.jpg

Of u een ervaren professional of nieuw in de printindustrie bent, u hebt waarschijnlijk al iets opgevangen over de discussie over inkt van derden (of alternatieve) inkt. De kwaliteit, kleur en duurzaamheid van de gekozen inkt zijn essentieel bij de productie van kwaliteitsvolle graphics en prints met een lange levensduur. Daarom is het noodzakelijk dat u op de hoogte bent van alle feiten over inkt van derden en de inkt van de fabrikant zelf, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen over welke inkt het beste is voor uw bedrijf.

Wat de meeste klanten niet beseffen, is dat u vooral in uw portefeuille wordt getroffen als u kiest voor inkt van derden.

media_mouse_quotes_v1_nl_a.png

Met zoveel tegenstrijdige rapporten, wat zijn de feiten?

  • De inkten van derden zijn minder compatibel met uw printer en presteren gewoon minder efficiënt. Terwijl de inkten van de fabrikanten zelf, de printers en de RIP-software worden ontwikkeld om in synergie te werken om de kwaliteit van uw output te optimaliseren.
  • Deze mindere compatibiliteit kan leiden tot onvoorziene printerstoringen die uw bedrijf geld kunnen kosten om te repareren, vooral omdat het gebruik van inkten van derden de garantie laat vervallen.
  • Inkten van derden kunnen mettertijd ook bijdragen tot mindere prestaties van uw printer en resulteren in langere productieonderbrekingen voor de reiniging en het onderhoud van de koppen.
  • Het gebruik van inkten van derden kan ervoor zorgen dat dure onderdelen van uw toestel sneller moeten worden vervangen en dat de algemene kosten stijgen.
  • Er zijn soms geen mediaprofielen beschikbaar voor inkten van derden, waardoor er te veel inkt op de media wordt gespoten. Dit zorgt er niet alleen voor dat de kosten oplopen maar ook dat de kwaliteit van het resultaat wordt beïnvloed.
  • Het is bewezen dat vage ingrediënten die soms in inkten van derden worden gevonden, schade kunnen veroorzaken aan milieuvriendelijke en kwaliteitsvolle ondergronden, wat u nog meer kost.
  • En wat veiligheid betreft, is het belangrijk om te weten welke ingrediënten een inkt bevat. Dat is bij veel inkten van derden niet 100 % duidelijk, terwijl Roland garandeert dat deze informatie openbaar en gemakkelijk beschikbaar is voor alle klanten.

media_mouse_quotes_v1_nl_b.png

Waarom zou u het risico lopen?

Inkten zijn essentieel voor printprofessionals om hun job goed uit te voeren. Maar wanneer we met hen praten, komen we vaak tot de vaststelling dat er onvoldoende materiaal beschikbaar is om hen te informeren over de mogelijke nadelen van inkten van derden.

Maar zelfs wanneer professionals op de hoogte zijn van de problemen die inkten van derden kunnen veroorzaken, is de keuze voor deze inkten soms nog altijd aantrekkelijk omdat de klanten besparingen tot 30 % en vermeende goedkopere bedrijfskosten worden beloofd.

Ook al lijkt de overschakeling naar inkten van derden in eerste instantie kostenefficiënt, vaak kloppen de besparingen niet, waarbij klanten soms zelf financieel worden geraakt. De gedeponeerde inkten van Roland DG kunnen zich beroemen op een ongeëvenaarde kwaliteit en verbluffende productieniveaus die u op lange termijn geld zullen besparen, dus waarom zou u de risico’s nemen die inkten van derden met zich brengen?

media_mouse_quotes_v1_nl_c.png

Uw keuze ...

Dus wanneer uw mening over inkten van derden en gedeponeerde inkten wordt gevraagd, zorg er dan voor dat u uw klanten kunt vertellen dat u kiest voor de betrouwbare, kwaliteitsvolle optie met ECO-SOL MAX 3 inkt van Roland DG.

MediaMouse case study