Wat voor u belangrijk is, inspireert wat we doen

De stand van Roland DG op FESPA 2018 in Berlijn zette het thema 'Wat voor u belangrijk is, inspireert wat we doen' in de kijker. De klanten van Roland stonden echt in de spotlights en er was een ongelooflijke buzz met tal van interactieve demo's en functies, een indrukwekkende showcase van oplossingen die werden ontworpen met de eindgebruikers voor ogen, inspirerende displays met toepassingen en niet te vergeten het café voor bestaande en toekomstige klanten om van een welverdiende pauze te genieten en eventjes een praatje te slaan met ons team.

Bezoekers konden van dichtbij persoonlijk kennismaken met het grootste portfolio ooit van print-, snij-, UV-LED- en personalisatieoplossingen en edereen kon inspiratie opdoen.

Sommige spannende toevoegingen aan ons printlegendes waren echte publiekstrekkers. Een van deze rijzende sterren is de innovatieve VersaUV S-Serie, die voor de eerste keer op FESPA in Berlijn werd gepresenteerd. Het wordt omschreven als een 'Zwitserse zakmes'-oplossing dankzij zijn ongelooflijke veelzijdigheid. De zwaargewichtsklasse van de S-serie belt- en vlakbed UV-LED-printers gebruiken direct drogende ECO-UV-inkten, met inbegrip van wit en glans, die voor levendige kleuren en speciale effecten zorgen op een bijna eindeloze verscheidenheid van materialen en voorwerpen tot 200 mm dik en 100 kg/m² zwaar.

Of gebruikers nu op zoek zijn naar een robuuste vlakbed-printer om op stijve substraten en objecten in mallen te printen, of met een beltsysteem op flexibele, roll-to-roll of stijve materialen en voorwerpen willen printen, dankzij de veelzijdige configuraties is er een VersaUV S-Serie voor iedereen te vinden. Het scala aan spannende toepassingen wordt alleen beperkt door de verbeeldingskracht van de gebruiker.” Sinds de introductie op de EMEA-markt eind vorig jaar zijn klanten in de industriële, sign-,en retailmarkten dankzij de S-serie-technologie begonnen met de transformatie van hun productiemogelijkheden.

Veelzijdigheid staat centraal bij de VersaUV S-serie

In antwoord op de belangrijke trend van personalisatie heeft de nieuwe DGSHAPE LD-80  -–'s werelds eerste laserfoliedecoratietoestel ook zijn stempel op de show gedrukt. Met de LD-80 werd personalisatie naar een nieuw niveau getild. Het toestel is een fantastisch snel en gebruiksvriendelijk alternatief voor traditionele warmfoliedruk. Het gebruikt lasertechnologie om metallic, gouden, holografische of glansdetails en afwerkingen toe te voegen aan een breed scala voorwerpen. FESPA bezoekers deden inspiratie op om een vleugje luxe toe te voegen aan geschenken, cosmetica, kantoor- en promotieproducten en meer met dit nieuwe, compacte toestel.

Een wereldprimeur – het DGSHAPE LD-80 laserfoliedecoratietoestel

Het Roland VersaUV LEF-assortiment van UV-LED vlakbedtoestellen staat bekend om de veelzijdigheid en bezoekers van de Roland stand werden uitgenodigd om de gekste toepassingen te bedenken. Met de slogan 'Wat wilt u printen?' voerde Giovanni Re, Community Manager van Roland DG in Italië, live demonstraties uit op de VersaUV LEF-200  met een ongelooflijke waaier aan objecten die bezoekers hadden voorgesteld. Schelpen, ringsleutels, strikjes en meer – ze kregen allemaal de LEF-behandeling van de LEF met Giovanni aan het roer.

Wat wilt u printen met het assortiment van VersaUV LEF

Demonstraties van de bekroonde TrueVIS printer/cutters  bewezen waarom TrueVIS de 'echte' print- en snijoplossing is met in het oog springende kwaliteit, productiviteit en veelzijdigheid zonder compromissen. Zijn populariteit op de show bevestigde waarom Roland de nummer 1 is in printen en snijden.

In navolging van Roland's FESPA-thema 'Wat voor u belangrijk is, inspireert wat we doen', demonstreerde de stand de nieuwe Roland Hero Awards-campagne; hiermee worden innovatieve, ondernemende en inspirerende Roland gebruikers uit de hele EMEA-regio die geweldig werk leveren met hun Roland-technologie in de bloemetjes gezet. Gebruikers worden aangemoedigd om hun verhalen te delen voor een kans om de algehele Roland Hero 2018 te worden en de vakantie van hun leven te winnen. Klanten uit Algerije, Duitsland, Hongarije, Italië, Nederland, Spanje, Zweden en het Verenigd Koninkrijk hebben hun verhalen al gedeeld. Ga naar www.rolandhero.com als u uw verhaal wil delen en meer wil te weten over Roland Hero.

Een indrukwekkende showcase van inspirerende toepassingen

Met dit alles, plus een inspirerende demonstratie van toepassingen die het ongelooflijke potentieel aantoonden van Roland-oplossingen van over de hele boord van onze portfolio, was FESPA 2018 onvergetelijk voor alle betrokkenen. Dank u als u ons hebt bezocht op de show. Als u er in Berlijn niet bij kon zijn, kunt u ons de volgende keer bezoeken!