Roland DG Blog

De verhalen over superkrachten stromen binnen voor de Roland Hero Awards

Ben jij al lid van onze Roland Heroes? In april lanceerden we de Roland Hero Awards 2018, een nieuwe wedstrijd om onze geweldige gebruikers te huldigen - met een geweldige prijs voor één algehele winnaar - en we hebben al veel fantastische inzendingen ontvangen.

We vragen je om je verhalen met ons te delen over wat jou tot een Roland Hero maakt. Is het je ondernemerschap, je engagement om te leiden en te slagen? Is het de voortzetting van een familiebedrijf en het klaar voor de toekomst maken? Is het de ambitie om vanaf nul te beginnen en een succesvol nieuw merk te creëren? Hoe gebruikt jij je Roland-apparatuur op je traject?

De afgelopen maanden hebben we met veel plezier gelezen wat je bijzonder maakt, en we waren verrast door de emotionele berichten! We waren vooral ontroerd door het verhaal van Hannah J Jewellery over verlies en vriendschap en dat van Rebel Grafikai Stúdió over de reusachtige job die met een Roland printer/cutter werd geklaard. Dat noemen we passie.

We hebben verhalen over glansprestaties gehoord - de nieuwe sportkleding van Peak UK, ontworpen met een Texart, hielp bij het winnen van een gouden medaille op de Olympische Spelen! - en verhalen over ondernemers die hun droom waarmaken, zoals de grafische toepassingen van Copicad voor mountainbikes.

In Your Face kan terecht trots zijn op het gebruik van een Roland-print- en -snijmachine 

In Your Face kan terecht trots zijn: ze gebruikten een Roland print- en snijmachine in een gehuurd appartement en groeiden uit tot een bekend merk in het wereldje van het windsurfen, terwijl Custom Kings de definitie van 'lucky' toepaste toen een zwaar ongeluk leidde tot de oprichting van een succesvol bedrijf door middel van een TrueVIS print- en snijmachine.

We hebben zeer persoonlijke verhalen gelezen over gezin en thuis, verhalen over leren, onderwijs en duurzame innovatie, en verhalen over snelheid, creativiteit en mooie ontwerpen.

Win een spectaculaire unieke reis met Roland DG

Vertel ons over jouw Roland Hero superpower! Stuur ons je inzending voor 31 oktober 2018. Daarna gaan we aan het werk en zullen we een winnaar selecteren. Naast de titel Roland Hero 2018 wint de deelnemer die het beste verwoordt wat het betekent om deel uit te maken van de Roland-gemeenschap een spectaculaire, unieke vakantie.

Zelfs als je niet wint, is het een niet te missen kans om erkend te worden als absoluut geweldig. Daar gaan de Roland Hero Awards over.

Voor meer informatie en om je verhaal te delen, ga naar www.RolandHero.com.