Roland DG Blog
Roland-technologie helpt hengelmerken aan een vette buit mobiel

Roland-technologie helpt hengelmerken aan een vette buit

Gebruikers van Roland maken echt fantastisch werk op hun apparaten en we zijn altijd oprecht verbaasd over hun ideeën. Onlangs ontdekten we Gan Craft, dat zijn Roland VersaUV LEF gebruikt om ongelofelijk levensecht visaas te printen.

Ze waren te zien op de Fishing Show Osaka in Japan en bezoekers waren verbaasd over hoe levensecht ze waren - hoewel sommigen zich misschien afvroegen of deze vissen technologisch geavanceerder waren dan normaal!

Het Japanse merk Gan Craft zet zijn LEF op tijdens een hengelshow in Osaka

Dankzij de veelzijdigheid van de Roland VersaUV LEF-printer was het Japanse merk Gan Craft in staat om direct op visvormig kunstaas in CMYK en wit te printen en zelfs realistische texturen zoals visschubben toe te voegen.

Producten zoals dit kunstaas ter grootte van een handpalm kunnen één voor één of in batches van een dozijn of meer tegelijk in een mal worden gedrukt, allemaal met hun eigen unieke ontwerp. Gan Craft heeft zelfs zijn VersaUV LEF opgezet op de Fishing Show Osaka, een groot visevenement met hengelsportuitrusting en informatie, om bezoekers te inspireren.

Producten zoals dit kunstaas in zakformaat kunnen één voor één of in batches worden bedrukt met behulp van een mal 

Benchtop VersaUV LEF printers kunnen worden gebruikt om unieke ontwerpen en personalisatie toe te passen op een grote verscheidenheid aan kleine objecten en materialen, direct, snel en op briljante wijze. In feite kunnen vissers al hun apparatuur op maat hebben: molens, hengels, aaskisten, beetmelders, weegschalen, katapulten en nog veel meer kunnen allemaal met het favoriete ontwerp, de tekst en de kleur van elke visser pronken.

Roland-technologie helpt hengelmerken aan een vette buit hp foto 

Een ander lid van de Roland 3D-familie, de MDX-540 benchtop-freesmachine , wordt door sommige fabrikanten van hengelapparatuur gebruikt om een prototype te maken van visaas van het soort dat door Gan Craft is aangepast. Dit CNC-freessysteem is ideaal voor zulke kleine producten en brengt een idee in drie dimensies tot leven.

Ook textielartikelen kunnen worden aangepast met behulp van Roland dye-sublimatieapparatuur. Op de Roland Texart konden hengelaars hun stoelen, paraplu's, jassen en waadlaarzen laten personaliseren, met camouflagekleuren en opvallende ontwerpen.

De Roland VersaUV LEF kan op bijna alles afdrukken, maar dit zijn natuurlijk geen echte vissen

Om Roland UV-printers, Texart dye-sublimatieprinters of MDX CNC-frezen in actie te zien, boek vandaag nog een demo. Innovatieve bedrijven over de hele wereld gebruiken deze geweldige systemen om allerlei dingen te creëren voor de visserijsector en vele andere markten.

Ga voor meer informatie over Gan Craft naar http://gancraft.com

Wilt u zien hoe Roland UV-printers kunnen helpen om uw bedrijf te personaliseren? Download een GRATIS exemplaar van onze gids vol ideeën, inzichten en winstgevende mogelijkheden.

 

       Download UV-gids

Vraag uw GRATIS UV-printgids aan

Download vandaag nog uw GRATIS UV direct printing gids en ontdek hoe u uw stuk van de personalisatiemarkt kunt inpikken, de verkoop kunt verhogen en concurrerend kunt blijven.

Download hier uw gids