Roland DG Blog

GRATIS HANDLEIDING: ontdek UV-print voor personalisering van producten

UV-printen is een van de meest flexibele en opwindende drukprocessen ooit bedacht, en de toepassingen zijn bijna grenzeloos.

Het is snel uitgegroeid tot een essentieel hulpmiddel voor makers van borden, grafisch producenten, reclamebureaus, ontwerpers, retailers, verpakkingsspecialisten, commerciële drukkerijen en start-ups. Met UV is rechtstreeks bedrukken van een adembenemend aantal oppervlakken en vormen mogelijk – een fantastische uitbreiding. Gadgets, elektronica, keramiek, promotionele artikelen, schrijfgerei, awards, cadeaus, mode- en sportartikelen of huishoudelijke artikelen zijn maar een paar van de sectoren waar UV wonderen verricht.

DOWNLOAD UW GRATIS UV-HANDLEIDING!

 

Personalisering is big business en digitaal UV-printen een fantastische manier om te voldoen aan de toenemende vraag naar beperkte oplages van unieke en versierde producten. Ga verder dan visuele ontwerpen alleen en voeg subtiele structuren en spannende speciale effecten toe, direct op het product! Probeer eens met decoratie van flessen, fotolijsten, pennen, telefoonhoesjes, sleutelringen, USB-sticks, golfballen, notepads, fotoblokken, awards e.d. met levendige kleuren en verbluffende hoogglans-, mat-, structuur- en 3D-effecten.

Fotoblokken zijn een geliefd toepassingsgebied voor tafelmodel UV-printers 

Voor inspiratie en advies hebben wij een speciale handleiding gemaakt, die hier gratis te downloaden is. Op 40 pagina's leert u alles over deze ideeën voor personalisering en meer dan 100 andere, op meer dan 30 potentiële markten. Dit omvat informatie over geschikte materialen – van metaal en glas, tot hout en canvas en nog veel meer – en de verschillende beschikbare VersaUV LEF-systemen om te helpen bij de creatie van ongelooflijk gepersonaliseerde producten, hoe groot uw bedrijf ook is. Downloaden is gratis, dus het is zeker de tijd waard om meer te lezen over dit winstgevende vakgebied in print.

DIE UV-HANDLEIDING MOET IK HEBBEN!

 

Ontwerp verbluffende bewegwijzering voor bedrijven of special events 

Uit de Deloitte Consumer Review*, samengesteld aan de hand van YouGov-onderzoek, bleek inderdaad dat meer dan de helft van de ondervraagde Britse volwassenen belangstelling toonde voor de aanschaf van geïndividualiseerde producten of diensten – en bereid was daarvoor meer te betalen. De helft van de ondervraagden was ook van mening dat geïndividualiseerde producten betere geschenken opleveren en meer dan 40% geeft er de voorkeur aan iets unieks te kopen.

Maak het persoonlijk met rechtstreekse druk op dagelijkse artikelen als hoofdtelefoons 

"Ondernemingen die geen element van personalisering opnemen in hun aanbod, lopen het risico omzet en loyaliteit van klanten te verliezen," concludeert het rapport – een waarschuwing, maar ook duidelijk een kans voor drukkers. Deze statistieken spreken voor zich.

Zelfs degenen die al zeefdruk en tampondruk aanbieden, profiteren van een gezond rendement dankzij de toevoeging van ontwapenend eenvoudige, snelle en kosteneffectieve UV-print.

De vraag is niet of u in een UV-printer moet investeren, maar hoeveel u moet investeren en welk model het beste bij uw behoeften past.

Rechtstreeks leer bedrukken voor individuele handtassen en portemonnees 

De gratis handleiding over UV-print neemt de diverse tafelmodel VersaUV LEF-apparaten van Roland door. Hij laat zien hoe diverse bedrijven al gebruik maken van deze innovatieve, direct-printtechnologie om een duizelingwekkend aantal producten te creëren. Maak kennis met de VersaUV LEF-12i, een compacte UV-printer tegen een betaalbare prijs voor ondernemingen van elke grootte. Ga ook van start in de UV-print met het grootse tafelmodel UV-printer van Roland, de bestseller VersaUV LEF-300.

Of u nu zoekt naar iets nieuws voor bestaande klanten, naar iets anders voor nieuwe klanten, of zelfs een geheel nieuwe activiteit wilt beginnen, er is altijd een geschikte VersaUV-printer te vinden! We weten allemaal dat een dosis vitamine D door UV-stralen van de zon essentieel is om je goed te voelen. Blootstelling aan UV-printing kan hetzelfde doen voor uw bedrijf. Download onze gratis handleiding: "Digital Benchtop UV Printing: What Will You Print?" voor meer informatie.

Download uw gratis handleiding van 40 pagina's over directe UV-print meteen 

Deze handleiding van Roland laat zien hoe UV-print de deur opent naar duizenden mogelijkheden. Roland zet zich met hart en ziel in om drie belangrijke dingen aan te bieden: gedegen informatie, eerlijk advies en een breed scala UV-drukapparatuur. De rest ligt helemaal in uw hand.

Deze handleiding richt zich op de VersaUV LEF-serie tafelmodel vlakbedprinters van Roland. Maar als u meer interesse hebt in het laatste nieuwe over UV-printproductie, bekijk dan onze nieuwste aanwinst – de VersaUV S-serie.

DIE UV-HANDLEIDING MOET IK HEBBEN!* Deloitte Consumer Review www.deloitte.com