personalisering notitieblokken

Maak hier een notitie van! Printen op notitieblokken met Roland

Notitieblokken, agenda’s, schetsboeken, dagboeken, receptenboeken, organisers, adresboeken, notitieboekjes en andere schrijfwaren kunnen goedkoop worden gekocht maar zo worden veranderd dat ze eruitzien of ze een miljoen waard zijn – tenminste voor hun eigenaars. Met de technologie van Roland kunt u persoonlijke kunstwerken, foto’s, logo’s, inspirerende berichten, monogrammen en namen toevoegen aan blanco omslagen van notitieblokken om deze producten waardevoller te maken en uw klanten te laten glimlachen.

De VersaUV-flatbedprinters, Texart-sublimatieprinters en LD-80-laserdecorator van Roland zijn alle ideaal voor het personaliseren van notitieblokken. Hier volgen een paar voorbeelden om uw creatieve hart sneller te doen kloppen.

Maak gepersonaliseerde schrijfwaren van gewone blanco notitieblokken

U kunt aan notitieblokken levendige kleuren en oogstrelende ontwerpen toevoegen met VersaUV-flatbedprinters van Roland, van de compacte desktop VersaUV LEF tot de grootformaat VersaUV S-serie, waarop u onmiddellijk talloze producten kunt printen.

Deze innovatieve printsystemen maken gebruik van UV-technologie om te printen in full colour en wit. Door CMYK te combineren met wit, of kleur te printen op een witte achtergrond, kunnen zelfs op donkere omslagen van notitieblokken de ontwerpen er echt uitspringen.

UV-technologie is compatibel met zoveel materialen, waaronder hout, metaal, acryl, leer, bamboe, leisteen, steen, keramiek, canvas, drijfhout, karton, dat het makkelijker is om te vragen waar je niet op kunt printen - dus ga creatief aan de slag en experimenteer!

Ontdek honderden ideeën over UV-printen in onze nieuwste UV-gids over rechtstreeks printen. Download uw gratis exemplaar vandaag nog. 

Print texturen rechtstreeks op notitieblokken met VersaUV

VersaUV-printers van Roland printen ook transparante vernis, waardoor u accentueringen in een glossy of matte afwerking kunt toevoegen. Deze transparante gloss kan in lagen worden geprint om ongelooflijke texturen te creëren die uw klanten zullen willen aanraken. U kunt realistische blad-, water- of houteffecten printen of schitterende imitatiesieraden toevoegen aan de omslagen van uw notitieblokken, en daarmee op het gebied van personalisering een nieuw hoofdstuk schrijven.

Texart en sublimatie zijn ideaal voor on-demand printen op notitieblokken

De veelzijdigheid van Texart-printers van Roland laat u blanco notitieblokken omtoveren in verbluffende, gepersonaliseerde schrijfwaren, perfect voor groepen en organisaties, musea en galeries, scholen en universiteiten, en individuele kopers. Texart-sublimatieprinters zijn compatibel met een breed scala aan materialen, zodat u voor uw klanten werkelijk iets unieks kunt maken.

Voeg geavanceerde metallic details toe aan agenda’s en organisers met de nieuwe Metaza LD-80 foliemachine

Met de nieuwe LD-80 laserdecorator van Roland  voegt u met metallic details, veel gemakkelijker dan met traditionele hete foliemethoden, een gevoel van luxe toe aan agenda’s, notitieboekjes, adresboeken en andere producten. Voeg – in elk gewenst ontwerp – bedrijfslogo’s, namen of monogrammen toe aan notitieblok-omslagen van plastic en kunstleer om die geavanceerde look & feel te creëren.

Hoe weet u welke techniek voor u de juiste is?

De beste manier om te ontdekken welke technologie van Roland u nodig hebt om gewone notitieblokken om te toveren in luxe gepersonaliseerde artikelen, is door met een lid van het Roland-team te praten en de printers in actie te zien.

Breng uw testbestanden mee voor een gratis demonstratie in een print-showroom van Roland bij u in de buurt. Zonder enkele verplichting. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe u met de technologie van Roland geld in het laatje brengt.

Wij hebben twee essentiële gidsen voor wie meer wil weten over sublimatie en UV-printen. Download vandaag nog uw gratis exemplaar:

 

       Download UV-handleiding

Vraag uw GRATIS UV-printhandleiding aan

Download vandaag nog uw GRATIS gids over rechtstreeks UV-printen en ontdek hoe u de personaliseringsmarkt kunt veroveren, uw omzet kunt vergroten en concurrerend kunt blijven.

Download uw gids hier