Roland DG Blog

Geef uw druk meer swing met personalisering van het golfspel

Golfspelers zijn dol op hun sport en alles wat erbij hoort. Vooral als het uniek voor hen is: handgemaakte clubs, ball markers met monogram, maatkleding, T-shirts met logo en – uiteraard – gepersonaliseerde golfballen.

Individuele golfballen zijn een fantastisch geschenk en bij uitstek geschikt om evenementen als familie- of bedrijfstoernooien te vieren. Maar ze zijn voor ieder bedrijf ook een waardevolle marketingkans. Eigenaars van golfclubs, winkels voor golftoebehoren, sportbladen en dergelijke, kunnen profiteren van deze reclameruimte op zakformaat.

Met techologie van Roland kunt u logo's, foto's en namen direct op de golfbal drukken – in grote oplages of voor enkele exemplaren. Enkele voorbeelden als inspiratie.

bedrukken_van_golfballen

Met de Roland VersaUV LEF-serie tafelmodel UV-vlakbedprinter kunt u logo's rechtstreeks op golfballen drukken – zelfs met twee of meer ontwerpen tegelijkertijd. In feite zijn de UV-printers uit de Roland LEF-serie zelfs ideaal voor het bedrukken van kleine, geïndividualiseerde artikelen als golfballen in kleine oplages. De grote vlakbed UV-printer van Roland, de Roland LEJ-640, levert ook verbluffende resultaten op.

bedrukken_van_golfballen

Wat te denken van golfballen met een persoonlijk monogram, logo's van toernooien of events, of een bijzondere datum voor een uniek huwelijksfeest? Met VersaUV-print kunt u golfballen individualiseren met iets dat het herinneren waard is.

bedrukken_van_golfballen

Golf als sport is bloedserieus – maar toch kunt u er veel plezier bij hebben! Probeer het eens met emoticons, tekens en andere grappige illustraties om uw geheel eigen golfballen te creëren.

bedrukken_van_golfballen

Het hele gezin kan een eigen, gepersonaliseerde golfbal krijgen dankzij de Roland VersaUV-druktechnologie. Gebruik kleuren en grafische elementen als blikvangers zodat de kleintjes niet verloren gaan in het terrein!

bedrukken_van_golfballen

U kunt zelfs citaten of gezegdes toevoegen, zoals een gelukwens of gewoon een leuke grap. Hoewel u op klein formaat drukt, kan het effect gigantisch zijn!

bedrukken_van_golfballen

Als souvenir of aandenken kunnen gepersonaliseerde golfballen uw business perfect ondersteunen. Bekijk hoe onze UV-printers, vlakbedprinters en andere geavanceerde UV-printtechnologie uw behoeften en creativiteit kan omzetten – niet alleen voor golfballen, maar ook voor enorm veel andere sportartikelen, geschenken, attenties, reisartikelen, promotiegeschenken, schrijfgerei en interieurartikelen.  

Bekijk het Roland VersaUV-assortiment printers en printer/cutters .