Roland DG Blog

Individualisering van smartphone en tablet demonstreren creatieve mogelijkheden

De nieuwste iPhones zien er fantastisch uit. Maar het kan altijd nog beter! In feite kunt u van uw mobieltje een weerspiegeling maken van uw eigen smaak en persoonlijkheid. 

Smartphones en tablets zijn blanco kunstwerkjes. Ze zijn schitterend ontworpen, maar toch heel algemeen. Zelfs met de allernieuwste kleur bezitten miljoenen andere mensen precies hetzelfde apparaat. U kunt een kant-en-klare hoes kiezen. Maar waarom niet iets heel bijzonders? 

Onze mobiele apparaten zijn als het ware een verlengstuk van onszelf. Met enorm veel persoonlijke informatie – foto's van vrienden of familie, bankgegevens, berichten en archieven. Dan mag de buitenkant toch ook heel persoonlijk zijn?

Dit is voor printprofessionals een uitgelezen kans personalisatie aan klanten aan te bieden – en ware creativiteit te tonen. Met een Roland VersaUV vlakbedprinter kunnen grafische dienstverleners individuele covers voor smartphones en tablets aanbieden en zelfs rechtstreeks op de apparatuur zelf printen. Hier volgen enkele voorbeelden.

Met Roland VersaUV vlakbedprint ers kunt u covers voor smartphones en tablets op aanvraag printen, met snelle en effectieve resultaten. Speciale printeffecten, zoals voelbare structuren, zijn ook mogelijk, wat de creatieve mogelijkheden alleen maar verder uitbreidt.


De meeste smartphones zijn albums boordevol familiefoto's, kliekjes van vrienden en ploegmaten, schitterende panorama's en dagelijkse herinneringen. Waarom zou u deze niet gebruiken voor een heel persoonlijke cover van een smartphone of tablet?

Wist u trouwens al, dat u zelfs structuren kunt afdrukken met Roland VersaUV-printtechnologie? Deze bedrukte iPad cover is een weergave van de structuur van een basketball, gecreëerd met glanzende UV-inkt – perfect voor sportfans. 


Cascade Graphics  heeft een award gekregen voor dit verbluffende ontwerp van een etui voor een iPhone. Met behulp van een Roland  UV-vlakbedprinter en glanzende UV-inkt , realiseerde het creatieve team structuren en patronen die werkelijk impact hebben. 

Met Roland VersaUV-vlakbedprinters kunt u tegelijkertijd diverse ontwerpen op verschillende apparaten drukken. In deze video van 30 sec. kunt u bekijken hoe – met een mal om de apparatuur bij het drukken op zijn plaats te houden – dit snel en gemakkelijk gerealiseerd kan worden. 

 

Witte inkt op een zwarte achtergrond zorgt voor een speciaal effect – vooral wanneer u wat rust wilt! Roland UV-vlakbedprinters hebben een optie met witte inkt die accenten geeft aan grafische elementen en donkere kleuren echt extravagant maakt. 

Dit is uitstekende personalisering: de afbeelding van uw klant afgedrukt op hun smartphone – letterlijk een gespreksonderwerp! Dankzij echte huidkleuren en zelfs opties voor structuren, kunt u bijzonder realistische resultaten behalen.

Lovers covers – wat is een leuker idee dan unieke telefoonhoezen als deze hier?! Perfect als geschenk voor Valentijnsdag, verjaardagscadeau of 'gewoon zomaar' – covers die als duo zijn ontworpen. Kies foto's of cartoons van het gelukkige paar, of een ontwerp waarop u verliefd bent geworden – in onvoorstelbare kleuren en structuren.

Afbeeldingen eigendom van Depositphotos

Het mooie van Roland VersaUV-technologie is dat er altijd een apparaat voor uw behoeften bestaat, ongeacht wat uw productie nodig heeft. De VersaUV LEF-12i is een kleine, compacte vlakbed UV-printer, ideaal voor wie net begint met het printen van mobiele telefoons en tablets.

Maar wanneer uw klanten honderden individuele covers voor smartphones of tablets van u verwachten, kijk dan eens naar onze nieuwste VersaUV S-serie . Productie is geen enkel probleem voor deze toestellen. U kunt max. 400 artikelen in één snelle drukcyclus verwerken, elk met een volledig uniek ontwerp, inclusief witte en structuureffecten. 

Productie van smartphonehoesjes met de nieuwste S-serie
Aangezien u tot een hoogte van 200 mm kan printen met de VersaUV S-serie , hebt u ultieme mogelijkheden en totale vrijheid om uw creatieve talent optimaal te benutten met rechtstreekse bedrukking van een groot scala voorwerpen, naast smartphones en tablets. U moet dit apparaat absoluut zelf in actie zien. Wij garanderen u dat het u kan helpen uw klanten iets bijzonders aan te bieden. 

Afnemers zijn dol op hun eigen speciale artikelen en voorzien ze graag van een persoonlijk accent. Maak kennis met de populaire UV-printtechnologie van Roland, met training door de  Roland Academy en inspiratie uit het Roland Creative Center om te zorgen dat u alles hebt wat nodig is om u op deze lucratieve en creatieve markt te begeven.