Roland DG Blog

En de winnaar is..... Personaliseer trofeeën, prijzen en geschenken met Roland

Trofeeën en awards behoren tot de meest originele gepersonaliseerde artikelen. Als erkenning voor uitzonderlijke prestaties of als teken van succes, worden deze artikelen uniek ontworpen voor de begunstigde, zodat hij deze zijn leven lang met veel trots kan laten zien.

Net daarom is de awards-markt zo lucratief, en daarbovenop is hij dankzij Rolands brede waaier van compatibele technologieën gemakkelijk toegankelijk. Kies uit graveermachines, impactprinters, dye-sublimatieprinters en direct-to-surface UV-printers om het juiste systeem voor uw bedrijf te vinden.


Creëer met een graveermachine een bericht dat een leven lang meegaat

Roland graveermachines zijn ongelooflijk veelzijdig op gebied van materialen en kunnen graveren op metalen, acryl, hout, laminaten en meer. Hiermee kunt u unieke berichten en ontwerpen toevoegen aan populaire artikelen zoals trofeeën, medailles, badges, elk gemaakt om eeuwig mee te gaan.

De Roland EGX serie van roterende graveermachines varieert van kosteneffectieve desktopmodellen die perfect zijn voor een kleine werkplaats, tot professionele snelle graveermachines voor drukke productieomgevingen. Allemaal leveren ze nauwkeurige resultaten op een verscheidenheid aan materialen, zodat u creatief aan de slag kunt gaan.

Creëer opvallende trofeeën en awards met Roland printers en graveermachines


Ontdek hoe UV-technologie u meer ideeën kan geven

De UV-printtechnologie is compatibel met een bijna onbeperkt aantal materialen, inclusief de materialen die gewoonlijk worden gebruikt voor awards en trofeeën. Op een Roland VersaUV LEF-printer kunt u ontwerpen afdrukken in CMYK, wit en helder glanzend - wat een kleurnauwkeurige branding mogelijk maakt - direct op substraten en objecten tot 200 mm dik. U kunts zelfs lagen glans opbouwen om echte texturen te creëren. Combineer gravure met UV-druk om awards en trofeeën met een spectaculaire en unieke visuele aantrekkingskracht - en een hoge marktwaarde - te creëren.

Vraag een gratis exemplaar  aan van onze populaire UV-drukgids om meer te weten te komen over de mogelijkheden van UV-druk voor awards, trofeeën, medailles, herdenkingsgeschenken en honderden andere ideeën.

Combineer gravure met UV-printing om awards en trofeeën met een spectaculaire visuele aantrekkingskracht te creëren

Sport Award Trophies, gevestigd in Victoria, Australië, heeft zich bekeerd van sublimatie tot Roland UV-print De VersaUV LEF-12 van de trofeeënspecialist kan wit direct op glas, acryl, plastic en meer printen, waardoor een spannende nieuwe dimensie aan het werk wordt toegevoegd.

Sport Awards Trophies gebruikt hun VersaUV LEF-12i voor UV-druk op een groot aantal trofeeën, medailles en awards


Toegang tot de markt van geschenkartikelen met veelzijdige technologie

Naast het graveren van awards en plaquettes zijn de Roland EGX graveermachines perfect geschikt voor het personaliseren van geschenken. U kunt ook kiezen voor de METAZA MPX-95 foto-impactprinter - een betaalbaar en eenvoudig te gebruiken systeem dat ideaal is voor het toevoegen van maatwerk, tekst, foto's en nauwkeurige fotografische details aan een verscheidenheid aan metalen geschenkartikelen. Voeg unieke details - en hoge waarde - toe aan sportuitrusting, visitekaarthouders, bierkruiken, sieraden en nog veel meer geschenken.

Breid uw portefeuille uit met herdenkingsartikelen en geschenken


Bied uw klanten een persoonlijke service

Roland graveermachines, impactprinters en UV-printers helpen u om uw klanten een echt persoonlijke service te bieden. Neem voor meer informatie contact op en we bespreken graag uw wensen.

Infographic

Om meer te weten te komen over hoe u met UV-printing uw bestaande bedrijf naar een nieuwe hoogteunt kunt brengen of een idee voor een printbedrijf kunt lanceren, download gratis een exemplaar van onze nieuwste UV-printgids.