Roland DG Blog

Uw Roland TrueVIS VG2 Toepassingengids

Met de Roland TrueVIS VG2-serie is uw fantasie uw enige limiet!

Signs

Met een enkele muisklik (vet) maakt u net zo gemakkelijk unieke signs als grote productieruns op uiteenlopende substraten. Snij uw signs na het printen zonder dat u snijtekens nodig hebt of het materiaal moet verwijderen uit de printer! Met dit systeem haalt u een uiterst efficiënte oplossing in huis voor het creëren van raamsigns, indoor signs, outdoor signs, vloersigns... Kortom: voor zowat elk sign dat u wilt produceren.

Etiketten, Stickers en Decals

De briljante kleuren van de TR2 inkt laten uw labels nog meer in het oog springen. Ideaal voor meer aantrekkingskracht in de winkelrekken. Bovendien snijdt de TrueVIS VG2-serie ze vlot in een oneindig aantal vormen, wat uw klanten nog meer toegevoegde waarde oplevert. Gebruik de TrueVIS VG2 print- en snijoplossing niet alleen om productlabels te produceren maar ook voor promotiestickers en decals.

Stickers

Posters

Het grotere kleurbereik gecreëerd door de nieuwe TR2 oranje inkt, maakt de meest verbluffende kleuren mogelijk. Die inkt helpt u niet alleen om moeilijke steunkleuren te printen, maar ook om fotografische beelden optimaal tot hun recht te laten komen, dankzij het vergrote kleurbereik. Profiteer ook van de toonaangevende kleurkwaliteit voor de productie van kunstreproducties en outdoor posters.

Banners

Met de nieuwe TR2 inkt krijgt u de duurzaamheid en krasbestendigheid die een must is voor banners voor binnen of buiten. Spandoeken worden vaak gebruikt om de aandacht te trekken. En dat is precies wat de krachtige kleuren van de nieuwe TR2 inkt doen! Vervangen door: Gebruik de TrueVIS VG2 print- en snijoplossing om verbluffende roll-up banners, pop-up banners en banners voor buiten te produceren, om zo uw event, beursstand, nieuw product of een andere boodschap met kracht (vet) te promoten.

Banners

Voertuiggraphics

De nieuwe TrueVIS VG2-serie biedt geweldige opportuniteiten voor het produceren van voertuiggraphics en volledige wraps voor voertuigen. Dankzij de flexibiliteit van de nieuwe TrueVIS TR2 inkt zijn moeilijke gebogen ondergronden een koud kunstje. En de levendige kleuren laten uw klanten versteld staan! De TrueVIS TR2 inkt is de beste match voor carwrap vinyl.

Kledingdecoratie

Hittetransfers voor op textiel zijn een typische print- en snijtoepassing. Feit blijft dat Roland de nummer 1 is in printen en snijden! Met de nieuwe TrueVIS TR2-inkten is de wasbaarheid verbeterd, waardoor de TrueVIS VG2-serie de beste keuze is voor maatwerk en personalisatie op het gebied van kleding, tassen, schoenen, petten en nog veel meer.

Textiles 

En dat is nog lang niet alles...

De nieuwe Roland DG TrueVIS VG2-serie printen snijoplossing vinkt alle vakjes aan op uw verlanglijstje!

De oplossing is inclusief de nieuwe VG2-serie printer, TR2 inkten en de VersaWorks 6 RIP. Deze 16e generatie van de print- en snijoplossing van Roland DG versterkt Roland DG’s marktleiderschap als premiummerk in het middensegment voor printen en snijden. De Roland DG VG2-serie is beschikbaar in 54- of 64-inch breedtes. In 4- tot 8-kleuren configuraties. Tegen de meest betaalbare prijs op de markt.

Volgens onderzoeksbureau InfoTrends zijn printbedrijven op zoek naar apparatuur en oplossingen die zullen helpen om hun activiteiten uit te breiden, in te spelen op de vraag van hun klanten naar nieuwe producten en de productie- en operationele kosten te verlagen. Met de TrueVIS VG2-serie heeft Roland DG een oplossing op de markt gebracht die een krachtig antwoord is op die behoeften en andere. Deze uitstekende print- en snijoplossing vinkt alle vakjes aan als oplossing die ideaal is voor een brede waaier aan geprinte toepassingen in de marktsegmenten voor kledingdecoratie en sign & display graphics.