Roland DG Blog

Ervoor zorgen dat beloften worden nagekomen

Wij begrijpen hoe leveranciers van printservices worden geconfronteerd met hoge eisen op het gebied van kwaliteit en consistentie, veelzijdigheid en turn around - vaak wordt van hen verwacht dat zij elke opdracht binnen 24 tot 48 uur leveren. En dat is waar we ons op hebben gericht toen we de TrueVIS VG2 ontwikkelden, die nu beschikbaar is in drie verschillende 8-kleuren inktconfiguraties: CMYKCYMK, of CMYKLcLmLk plus oranje, of CMYKLcLmLk plus wit. Wij hebben ervoor gezorgd dat u uw beloften kunt nakomen - en dat u de verwachtingen van uw klanten overtreft.

Voortbouwend op 30 jaar ervaring zijn we erin geslaagd om onszelf te overtreffen door meer dan 40 verbeteringen aan te brengen in onze nieuwe generatie TrueVIS VG2. Samen met onze ongeëvenaarde service en een uitgebreid 'All Inclusive' aanbod van 2 jaar garantie on site, zorgt dit alles voor een boost in de algehele prestaties.

Verbeterde hardware

Laten we eerst eens kijken naar de verbeteringen in de hardware. We hebben het ontwerp met aandrukwielen aangepast en verbeterde mediageleiders toegevoegd. We bieden ook een nieuwe TUC-4 take-up controller aan. Dit alles is bedoeld om de nauwkeurigheid van de mediaverwerking tijdens het printen en snijden te maximaliseren.

De TUC-4 kan worden omgeschakeld van de 'Standaard' modus voor media zoals zelfklevend vinyl naar de 'Tension' modus voor media zoals PVC. De druk van het buitenste aandrukwiel is geoptimaliseerd en de middelste aandrukwielen hebben nu een auto-raise functie om beschadiging van de print op het substraat te voorkomen. En het nieuwe ontwerp van de mediageleiders maakt het mogelijk om vellen te snijden zonder de geleider te hoeven verwijderen.

Deze verbeteringen besparen op verspilde media, inkt en tijd... en op de gevreesde noodzaak om een job die in het honderd is gelopen helemaal opnieuw te moeten beginnen.

State of the art software

De volgende stap is onze software, VersaWorks 6.2. Hij is gebouwd op de 64 bit native PS-PDF Harlequin engine, om te draaien op een 64-bit Windows platform. We hebben ervoor gezorgd dat hij voldoet aan de laatste normen voor maximale bestandscompatibiliteit. Dit zorgt voor een eenvoudige workflow en een moeiteloze verwerking van PDF 2.0. De software bevat een reeks verbeteringen, zoals de verbeterde snijtekenfunctionaliteit om de snijnauwkeurigheid te maximaliseren. Extra instellingen voor snijtekens maken een keuze van lay-outs mogelijk. Deze verbeteren de nauwkeurigheid en maken gedurende langere tijd onbemande productie mogelijk.

Een andere nieuwe functie in VersaWorks 6.2 die uw productiviteit ten goede komt, is de nieuwe Nozzle Mask-functie op de VG2. In het geval dat een ontbrekende sproeikop van invloed is op uw printwerk, kunt u nu kiezen welk deel van de printkop moet worden gemaskeerd en welk deel moet worden gebruikt om de productie voort te zetten. Hoewel de snelheid zal afnemen, blijft de kwaliteit op hetzelfde niveau. Dit stelt u in staat om de klus te klaren en de kop op een later tijdstip te vervangen.

Verbeteringen in de software zijn onder andere de 'Orange Spot Color System Library'. Dit vereenvoudigt de aanpassing van de kleuren met behulp van de nieuwe oranje inkt. En de 'True Rich Color'-instellingen beantwoorden aan de vraag naar rijke, levendige kleuren in de markt van bewegwijzering- waardoor kleuren op belangrijke gebieden worden verbeterd voor maximaal realisme.

Verbeterde inkten

En dat brengt ons, last but not least, bij onze nieuwe TR2-inkt voor de TrueVIS VG2. Door een oranje inkt toe te voegen, hebben we het kleurengamma van de printer voor zowel vector- als gerasterde beelden kunnen vergroten. Naast een hogere kwaliteit zorgen de inkten ook voor een betere duurzaamheid. Verbeterde inkthechting, rek- en wrijfweerstand zorgen voor perfecte folietoepassingen. De verbeterde wasbaarheid maakt de inkten ideaal geschikt voor kledingtoepassingen. En onze TR2-inkt heeft een toonaangevende duurzaamheid buitenshuis, wat cruciaal is voor een langdurige kleurconsistentie in buitentoepassingen en car wrapping. Het is de enige inkt die momenteel op de markt is die tot drie jaar buitenshuis goed presteert.

De nieuwe inkten hebben een 3M MCS-certificering, Avery Dennison ICS-certificering en Greenguard GOLD-certificering gekregen. Deze zorgen ervoor dat onze inkten voldoen aan de hoogste industriële en veiligheidseisen.

Wij vertrouwen erop dat de technische vooruitgang van de nieuwe VG2 zal voldoen aan uw eisen op het gebied van productiviteit en betrouwbaarheid. Om u hier nog meer van te overtuigen, bieden wij u een verlengde 'All Inclusive' 2 jaar onsite garantie, zonder extra kosten, voor elke VG2 die u voor 30 juni 2019 bestelt. Dit is echt een 'All Inclusive' garantie: er zijn geen verborgen disclaimers, beperkingen of kleine lettertjes. Het omvat preventief onderhoud, reparaties, reserveonderdelen, werk en reisonkosten - waardoor het het beste serviceaanbod in de huidige markt is, door geen enkele andere leverancier geëvenaard.

Om uw mogelijkheden uit te breiden, de verwachtingen van uw klanten te overtreffen en de concurrentie voor te blijven, heeft u zeer productieve en zeer betrouwbare apparatuur nodig. We hebben onszelf overtroffen om aan die behoefte te voldoen door een Print & Cut-oplossing van de nieuwe generatie te ontwikkelen. Bekijk onze nieuwe TrueVIS VG2 oplossing - tijdelijk beschikbaar met onze uitgebreide garantie zonder extra kosten - en ontdek wat het voor u kan betekenen.