Creative Centre

Hier bij Roland DG geloven we in creativiteit en de kracht om verbeelding in realiteit om te zetten.

En hoe kunt u dit beter illustreren dan door de prachtige, inspirerende creaties die u kunt uitvoeren met een Roland-toestel te presenteren in een speciaal ontworpen centrum dat uit zijn voegen barst van de ideeën, toepassingen en de vele Roland-toestellen die dat allemaal mogelijk maken.

Wij noemen deze inspiratiefabriek het Creative Centre. De Creative Centres van België, Frankrijk en Duitsland brengen een bijzondere verzameling creatieve werken van de beste Roland kunstenaars en handwerkslieden uit de hele wereld samen om nieuwe zakelijke kansen te creëren, creativiteit te stimuleren en uw ideeën te ontwikkelen.

Inspiratiefabriek

Van wakeboards, meubels, gitaarwraps en motorfietsen tot op maat gemaakte pakken, Russische poppen en wraps voor speelautomaten, we hebben het allemaal en alles is gemaakt met een Roland.

Naast een levendige speeltuin van de print-, textiel-, graveer- en 3D-sector, is de ruimte ook een demonstratiesuite en een trainingsfaciliteit voor de Roland DG Academy.

Bezoek het Creative Centre in Virtual Reality

Bezoek onmiddellijk het Roland DG Creative Centre in België, Spanje, Engeland, Italië en Frankrijk met onze Virtual Reality-film.

Gebruik het richtingspictogram in de linkerbovenhoek van de video om elke locatie te verkennen.