Maisha vindt de ware liefde, in het leven en in zaken, met Roland DG als Cupido.

Maisha

Maisha vindt de ware liefde, in het leven en in zaken, met Roland DG als Cupido.

Paula María Conejo verhuisde Maisha, haar ontwerpstudio voor T-shirts, van de Canarische Eilanden naar Noordwest-Spanje. Een onvervalst liefdesverhaal, met Roland DG als Cupido.

Maisha

Creatief textielontwerp bracht Paula María Conejo een carrière én de man van wie ze houdt.

Paula, die een achtergrond in Technical Engineering in Industrial Design heeft, startte haar bedrijf Maisha in 2010 op de Canarische Eilanden. Met een Roland PNC-1200 vinylplotter gaf ze T-shirts een persoonlijke toets met haar eigen ontwerpen.

“Ik werd verliefd op de digitale wereld en realiseerde me direct dat mijn carrière zich daarin moest afspelen”, zegt ze. “Ik kende al andere bedrijven die met Roland DG-apparatuur werkten. Toen ik mijn eerste Roland kocht, had ik dus het volste vertrouwen in het merk.”

#RolandHero

“Ik ben dol op de veelzijdigheid en de precisie van de snijapparatuur van Roland. De uitzonderlijke resultaten van de Roland-systemen blijven me verbazen. Snel, nauwkeurig en altijd topkwaliteit: dankzij deze apparaten kan ik op beide oren slapen. En door op zoek te gaan naar de nieuwste Roland-innovaties, heb ik de liefde van mijn leven ontmoet.”

Paula María Conejo - Maisha

Toen haar klantenbestand na een paar jaar flink was gegroeid, stapte ze over op een GS-24 desktopvinylplotter en een VersaCAMM SP-300i printer/snijplotter. “Hierdoor kon ik nieuwe technieken ontwikkelen en experimenteren met materialen”, legt ze uit. “Daar word ik gelukkig van.”

Paula is altijd nieuwsgierig naar de nieuwste technologie van Roland, en in 2016 besloot ze om naar de FESPA in Amsterdam te gaan.

“Ik trok naar de FESPA om meer te weten te komen over nieuwe producten in de sector en innovaties van Roland DG”, legt Paula uit. “Eigenlijk was het gewoon een zakenreis, maar het werd een heel belangrijke reis om persoonlijke redenen.”

In Amsterdam ontmoette Paula Leandro, een Galicische ondernemer die binnen een jaar haar partner en de vader van haar aanstaande zoon werd. “Hij is de liefde van mijn leven”, zegt ze.

Om met Leandro samen te zijn, verhuisde Paula Maisha van de warme Canarische eilanden naar het regenachtige Galicië in Noordwest-Spanje. Ze begon er een nieuw project, zowel persoonlijk als professioneel.

Maisha levert ontwerp-, textielprint- en personalisatieservices aan klanten in Bueu in de provincie Pontevedra, vooral exclusieve shirtcollecties, sweatshirts en accessoires met Paula's eigen dessins. In de zomer verkoopt de winkel Galicische souvenirs aan toeristen. Maisha heeft zelfs werk op groot formaat geproduceerd, zoals Balinese vlaggen tot 5 meter lang.

“De apparatuur heeft ons nooit tegengehouden om opdrachten van die schaal aan te nemen en uit te voeren”, zegt Paula. “Ik ben dol op de veelzijdigheid van onze snijplotter en de precisie van de messen. De uitzonderlijke resultaten van de Roland-systemen blijven me verbazen. Snel, nauwkeurig en altijd topkwaliteit: dankzij deze apparaten kan ik op beide oren slapen.”

Dankzij Paula's vertrouwen in Roland heeft ze haar dromen kunnen realiseren, op het gebied van werk, leven en liefde.

Paula, hoe beoordeel je Roland?

 • Bouwkwaliteit ★★★★★
 • Betrouwbaarheid ★★★★★
 • Veelzijdigheid ★★★★★
 • Productiviteit ★★★★★
 • Gebruiksgemak ★★★★★
 • Outputkwaliteit ★★★★★
 • Gebruikskosten ★★★★★
 • Waar voor je geld ★★★★★
 • Service en ondersteuning ★★★★★
 • Algemeen ★★★★★

Paula's leuke weetjes

 1. Hoe zou je jezelf in drie woorden beschrijven?

  Verkoper, maniak en pietje-precies.

 2. Wat is het beste advies dat je ooit gekregen hebt?

  Proberen realistisch te zijn over wat we te bieden hebben, maar tegelijkertijd blijven dromen..

 3. Wat is je favoriete socialemediaplatform?

  Facebook, hoewel ik steeds vaker op Instagram te vinden ben. Het is een manier om in contact te komen met het publiek dat anders en vooral universeler is dan de andere media.

 4. Wat doe je het liefst in je vrije tijd...

  Ik gebruik mijn vrije tijd om nieuwe ontwerpen te ontwikkelen.

 5. Wat weten mensen niet van jou?

  Mijn eigen ontwerpen beginnen me meestal al gauw te vervelen. Ik moet nog steeds leren om mijn werk op zijn juiste waarde te schatten. Ik werk graag samen met mijn partner en mijn harige beste vriendje: mijn huisdier!

Contact leggen met Maisha

#RolandHero

In heel 2018 zetten we onze Roland Heroes in het zonnetje: mensen en bedrijven die een paar stappen verder gaan dan andere bedrijven en toonaangevend zijn, inspireren en creëren. Bent u een Roland Hero?

Een zoektocht in het teken van erkenning voor onze Roland Heroes