Media Markt: Europa's grootste elektronica-retailer biedt gepersonaliseerde producten met Roland

Media Markt   |   Spanje

Media Markt is Europa's grootste detailhandelaar in consumentenelektronica, met 850 winkels in 14 landen. Als multinationale retailketen moet Media Markt gelijke tred houden met de veranderende trends en de eisen van de klant. Momenteel richt het zijn Spaanse winkels in met een hele reeks interactieve technologie die online en offline kanalen met elkaar verbindt om een unieke nieuwe ervaring te creëren voor het winkelend publiek - een project dat 47 miljoen euro kost.

Naast functies zoals spelzones, educatieve robotica, virtual reality en kooklessen, omvat dit uitgebreide programma de installatie van Roland VersaUV LEF-200 printers in Media Markt winkels in heel Spanje. Deze compacte en toch ongelooflijk veelzijdige systemen kunnen direct printen op een bijna onbeperkte selectie materialen en voorwerpen tot 100mm dik - waardoor het de perfecte printer is voor productpersonalisatie.

"Met behulp van Roland VersaUV LEF kunnen Klanten van Media Markt op maat gemaakte ontwerpen en texturen toevoegen aan een hele reeks producten, van smartphones en consoles, tot koffiezetapparaten en zelfs koelkasten."

Klanten van Media Markt kunnen hun eigen keuze aan ontwerpen en texturen toevoegen aan een hele reeks producten in de winkelrekken, van smartphones, tablets en consoles, tot koffiezetapparaten en zelfs koelkasten. Deze service biedt niet alleen opwindende mogelijkheden om aan de wensen van shoppers te voldoen, maar voegt ook een grotere waarde toe aan de verkochte artikelen. Daarnaast kan Media Markt kruisverkoop genereren door personalisatiediensten aan te bieden op producten die het merk doorgaans niet op voorraad heeft, zoals decoratieve artikelen in methacrylaat, hout, metaal of linnen.

De Roland VersaUV is een professioneel printsysteem, maar is snel en eenvoudig te gebruiken zonder voorafgaande printervaring. Met een laser-objectpositioneringssysteem kunt u eenvoudig printen op onregelmatige of gebogen objectoppervlakken, en geniet u van 40 automatische configuratieopties voor bijna onmiddellijke set-up. Bedrijven in diverse sectoren kunnen van die toepassingen profiteren.

Media Markt bedient zich van het merk Roland VersaUV LEF om zich onderscheiden van de concurrentie.

Volg Media Markt - http://www.mediamarkt.com/

       Download UV-gids

Vraag uw GRATIS UV-printgids aan

Klaar voor meer creativiteit met Roland VersaUV? Download onze gids voor UV-printing om u te inspireren.

Download hier uw gids