Productiepartner in digitale druk en offset voor succesvolle marketing

U.S. Press   |   Valdosta, Georgia

Om succesvol blijven op de huidige markt moeten ze bijblijven met trends en technologische ontwikkelingen. Na tientallen jaren in de commerciële druksector, investeerden de oprichters Kent en Dawn Buescher van U.S. Press in digitale printtechnologie om hun activiteiten uit te breiden.

Tegenwoordig levert Valdosta, uit de staat Georgia in de Verenigde Staten, marketingoplossingen voor meer dan 25.000 bedrijven, van start-ups tot nationale topmerken.

Meer digitale druk dan offset

In de afgelopen jaren is de productie van U.S. Press van 100% offset veranderd naar 60% digitaal. Het fundament van deze digitale omgeving vormen vier Roland SOLJET Pro 4 XF-640 printers en twee Roland VersaUV LEF-300 tafelmodel UV vlakbedprinters. "Onze drukmachines van Roland draaien de hele dag. Ze vormen de ruggengraat van onze productie," aldus Buescher.

"We verkopen deze producten aan onze vaste klanten en ze zorgen voor extra omzet. We kennen geen enkel ander apparaat waarmee we deze unieke artikelen kunnen bedrukken."

Digitaal drukwerk speelde een centrale rol bij de uitbreiding van U.S. Press. Naast brochures, catalogi en flyers in full-color worden er nu ook posters, banners, borden, winkel- en etalagedisplays en diverse promotionele producten op maat geproduceerd.

Promotionele producten vergroten de marge

U.S. Press maakt gebruik van LEF-300's om rechtstreeks vlakke en 3D promotionele producten naar wens van de klant te bedrukken. Naast standaard-artikelen als pennen, smartphone-etuis, sleutelhangers en paraplu's, kan de LEF tassen, hoeden, waterflessen en mokken bedrukken. 

Onder de afnemers van U.S. Press bevinden zich diverse producenten van speciale producten die hun prototypes en totale drukopdrachten uitbesteden voor golfballen, USB-sticks, onderzetters en deksels van koekdozen.
U.S. Press maakt gebruik van Roland's ECO-UV inkt met witte en hoogglans inkt voor matte en hoogglans afwerkingen, net als gesimuleerde reliëf- en 3D-structuren. "Onze klanten zijn dol op de resultaten. De glanzende inkt laat de afdruk er echt uitspringen," zegt Buescher.

U.S. Press heeft ontdekt dat UV-print voor extra omzet kan zorgen. "We verkopen deze producten aan onze vaste klanten en ze zorgen voor extra omzet," vertelt Buescher. "We kennen geen enkel ander apparaat waarmee we deze unieke artikelen kunnen bedrukken."

 
       Download UV-gids

Vraag uw GRATIS UV-printgids aan

Klaar voor meer creativiteit met Roland VersaUV? Download onze gids voor UV-printing om u te inspireren.

Download hier uw gids