Letterworks kiest al 23 jaar voor Roland DG

Letterworks   |   Den Haag, Nederland

Vanaf dag één kiest Letterworks uit Den Haag (NL) trouw voor printers en snijplotters van Roland DG. De VersaUV LEF-20, die hij als eerste in Nederland aankocht, is ondertussen zijn 10de Roland-machine op rij. De prijs, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn uitstekend volgens zaakvoerder Jeroen De Wilde. “We hebben nooit problemen,” bevestigt hij.

Het arsenaal Roland-toestellen dat Letterworks doorheen de jaren opbouwde is heel uitgebreid en divers. De PNC-1000 snijplotter gaat terug tot begin jaren ’90. Daarna kwamen nog verschillende snijplotters uit de GX- en STIKA-reeksen. Ook de printers met snijfunctie zijn bij hen in trek. Ze investeerden doorheen de jaren onder meer een SP-540V en een XC-540MT, wat bij de release ‘s werelds eerste printer/snijplotter met metallic inkt was. Nu pronkt er ook een VersaUV LEF-20 in de werkruimte van Jeroen De Wilde. “De printer is een perfecte aanvulling op ons huidig aanbod en is een stuk sneller en groter dan zijn voorganger.”

VersaUV LEF-20 objectprinter

De VersaUV LEF-20 is een snelle LED-UV-printer met een printoppervlak van 508 bij 330 mm. Producten tot 10 cm hoog kunnen hiermee in kleurrijke gadgets en opvallend promotiemateriaal omgetoverd worden. Neem bijvoorbeeld telefoonhoesjes, pennen, golfballen, fotoblokken uit plexiglas en veel meer.

Service

Jeroen de Wilde stelt dat hij koos voor ScreenProducts als leverancier vanwege de snelle service en goede begeleiding in het verleden. “Toch erg belangrijk mocht er onverhoopt een probleem zijn,” zegt hij.