"Wij willen enkel nog grootformaatprinters van Roland"

MS Media-Design   |   Kassel, Duitsland

MS Media-Design uit het Duitse Kassel kan je rustig een ambassadeur van Roland DG noemen. De firma werkt uitsluitend met printers van dit merk. De combinatie van kwaliteit, snelheid en gebruiksvriendelijkheid maakt voor hen het verschil. Zaakvoerder Manuel Stock wil zelfs geen andere printers meer: "In 2005 kochten we onze eerste Roland-printer en sindsdien willen we geen andere meer. Wij hebben momenteel drie Roland-toestellen in gebruik: een standaard XC-540, een XC-540 met metallic inkt en een LEC-330 met witte en transparante inkt. We gebruiken deze voornamelijk om stickers te printen, al dan niet met speciale metallic effecten of witte inkt. De toestellen zijn eenvoudig te bedienen en de prints zijn van een heel hoge kwaliteit."

"Onze Roland-toestellen geven ons een stapje voor op onze rechtstreekse concurrenten omdat ze altijd mooie prints leveren en snel werken. Een ander belangrijk voordeel is de snijfunctie op de machines. Die maakt het werk veel efficiënter. Verder is de UV-techniek erg interessant. Met onze LEC-330 kunnen we wit en reliëf printen. Dat is iets speciaals voor grootformaatprinters, maar het geeft echt schitterende resultaten," zegt Manuel Stock. Ook VersaWorks is volgens de zaakvoerder zeer goed: "De meegeleverde RIP-software kan je intuïtief gebruiken en je kunt je prints op een heel gemakkelijke manier personaliseren."

MS Media-Design is gespecialiseerd in stickers, maar biedt een veel ruimer pakket aan. Ze maken ondermeer banners, posters en vlaggen. MS Media-Design staat naar eigen zeggen garant voor kwalitatieve producten en een snelle service.

Meer informatie vindt u op www.lifestyle-beschriftungen.de en www.aufkleberdruck24.com.

(01-2011)