Rebel Reprints breidt haar liefde voor inkt uit met Roland TrueVIS VG.

Rebel Reprints

Printshop Rebel Reprints heeft een klantenkring met een liefde voor inkt: het bevindt zich naast de tattoostudio van de eigenaar.

Tatoeëerder en kunstenaar Scott Lukacs heeft Rebel Reprints in 2010 opgericht om te voorzien in de behoeften van de kunstgemeenschap in Orlando, Florida, VS. Het is gespecialiseerd in het printen van afbeeldingen van artiesten in beperkte oplage, hoogwaardige vinylstickers en banners, en op maat gemaakte sticker- en kunstontwerpen die direct via de website kunnen worden besteld.

Tot haar klanten behoren tattoo-artiesten, jonge kunstenaars en organisatoren van stripboekbeurzen. "In plaats van naar een gigantisch bedrijf te gaan voor hun banners en stickers, kunnen ze hun werk laten printen door een collega-kunstenaar", legt Scott uit.

Kleur en kwaliteit zijn essentieel en daarom vertrouwt Rebel Reprints op de Roland TrueVIS VG-serie printer/snijplotter. "Roland's output is ongeëvenaard - onze TrueVIS print rijke, verzadigde kleuren", zegt de eigenaar. "Het komt het dichtst in de buurt van een kunstprinter.

"We kunnen elke kleur perfect matchen, en we hoeven ons geen zorgen te maken over compatibiliteitsproblemen. Meestal drukken we complexe ontwerpen af op stickers van 5 x 5 inch of kleiner. Mensen bekijken ons werk van heel dichtbij.”

Met TrueVIS hoeft u ook bij het snijden geen compromissen te maken. Voor een typische bestelling van 500 tot 1000 stickers is de geïntegreerde contoursnijcapaciteit van Roland een belangrijke troef voor de winkel.

Scott voegt eraan toe: "Met de talenten van onze artiesten en de mogelijkheden van onze Roland, zien we de toekomst van onze printproductie zonnig in."