Tom McLaughlin van The Kew Workshop is trotse Roland-gebruiker

The Kew Workshop   |   Londen, Engeland

The Kew Workshop Company ontwerpt en bouwt al meer dan dertig jaar sets voor prijsuitreikingen, conferenties en tentoonstellingen. Meer dan acht jaar geleden kocht het bedrijf zijn eerste Roland toestel, een Roland SP-300V. Er zouden er nog drie volgen. Onlangs nog investeerde The Kew Workshop in een Roland SOLJET PRO4 XR-640.

In dit filmpje legt Tom uit hoe het bedrijf naarmate het groeide samen met Roland telkens weer de verwachtingen van hun groeiende aantal klanten kon overtreffen. De recentste aanwinst, een XR-640, biedt veelzijdigheid en flexibiliteit, en print snel en nauwkeurig. Daardoor kan The Kew Workshop de kwaliteit van zijn output controleren.

De SOLJET PRO serie staat bekend om haar hoogstaande ontwerp, betrouwbare prestaties en ongeëvenaarde veelzijdigheid. De Roland SOLJET PRO4 XR-640 biedt dit en nog veel meer. Deze robuuste machine is de breedste, snelste en krachtigste printer/snijplotter van Roland DG. Dit toestel is bovendien uitgerust met een brede waaier van fantastische nieuwe elementen waarmee het alle andere grootformaatprinters het nakijken geeft. Echt een klasse apart.

www.kewworkshop.co.uk