Eerste Texart-sublimatieprinter van Roland DG bij TMB Image Center

TMB   |   Schijndel, Nederland

Sihl Direct plaatste de eerste Texart RT-640 van de Benelux bij TMB in Schijndel (NL). De RT-640 is Roland DG’s nieuwe geavanceerde sublimatieprinter die kan gebruikt worden met acht kleuren, waaronder oranje en violet.

Mark Beekmans is directeur bij TMB en is enthousiast over zijn nieuwe printer: “We werken al jaren met toestellen van Roland DG, zowel printers als snijplotters, en zijn daar heel tevreden over. Het mooie van al die machines is de continue kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid. De eerste indruk van de nieuwe RT-640 is ook heel goed. Het ruime kleurengamma, in combinatie met de grote betrouwbaarheid maken deze sublimatieprinter voor ons perfect. Qua printsnelheid gaan we er ook sterk op vooruit.”

TMB is een totaalleverancier op grafisch gebied, met een uitgebreide klantenbasis van multinationals en particuliere klanten. “Wij produceren alles zelf. Dit gaat van standaard bouwtekeningen tot hoogwaardig drukwerk, van visitekaartjes tot spandoeken, bedrijfskleding en autobelettering. De nieuwe sublimatieprinter zullen we gebruiken voor sportkledij, vlaggen, banieren en decoratiedoeken,” schetst Mark Beekmans.

De Texart RT-640 kan aangestuurd worden met Roland VersaWorks en ErgoSoft Roland Edition. TMB kiest voor de laatste software die speciaal voor Roland ontwikkeld werd door ErgoSoft, de grootste leverancier van RIP's in de textielprintsector. Deze RIP bevat talrijke functies die specifiek zijn toegespitst op het digitaal printen van textiel en een uitstekende RIP-doorvoer en printkwaliteit combineren.

Over TMB Image Center

TMB Image Center BV werd opgericht in 1991 als TMB Copyservice. Al snel groeide het bedrijf en startte men een groothandel in wire-O bindmaterialen. Later verving TMB de kopieermachines door printers en richtte het een 'sign-afdeling' op. Ook werd geïnvesteerd in een digitale drukpers.

Het klantenbestand van TMB is divers en gaat van reclamebureaus, drukkerijen en wederverkopers in drukwerk en sign-producten tot particuliere klanten. Met 15 personeelsleden staan ze garant voor hoogwaardige producten en snelle service.

www.tmb.nl