Eerste Roland XR-640 geïnstalleerd bij Uw Idee

Uw Idee   |   Tongeren, België

Signmaker Uw Idee uit de Belgisch-Limburgse stad Tongeren is de eerste in de Benelux met een XR-640. Dit is Roland DG’s nieuwe paradepaardje: het toestel is 64” breed, combineert printen en snijden, is uitgerust met de nieuwe ECO-SOL MAX2-inkten en twee nieuwe printkoppen. Jarno en Ine Seronvalle van Uw Idee zijn alvast heel tevreden met hun aankoop.

Jarno en Ine kochten de XR-640 begin september op de beurs Sign2Com in Kortrijk. Het toestel werd net op tijd geleverd voor de opening van hun zaak. “Dat was wel even spannend, maar gelukkig werd het toestel tijdig geïnstalleerd. We hebben de printer in het midden van onze zaak geplaatst, het is een echte eye-catcher”, vertelt Jarno Seronvalle.

De keuze voor de XR-640 was evident voor Ine: “Ik heb in het verleden veel en graag met een Roland-printer gewerkt. Toen mijn man en ik beslisten zelf een zaak op te richten, was er voor mij geen twijfel mogelijk. Ik wilde een Roland die zowel kan printen als snijden. De kleurmogelijkheden zijn een extra pluspunt. Het licht zwart en het wit zijn voor ons erg interessante kleuren.”

Jarno gaat verder: “De kwaliteit van de prints is heel mooi. We hebben al prachtige zwart/wit canvassen gemaakt en stickers in zandstraalfolie. Klanten kunnen bij ons ook terecht voor spandoeken, posters, textielprints, autostickers en noem maar op. We bieden het hele pakket aan.”

Uw Idee richt zich echter niet enkel op signmaking. Ze bieden ook een designservice aan. “We hebben allebei een opleiding toegepaste architectuur gevolgd. We hebben dus veel kennis van ontwerpen en doen dat ook heel graag. Klanten kunnen dus naar ons komen met een idee en wij werken het volledig uit. Daarom heet onze zaak ook Uw Idee,” zegt Ine.

www.uw-idee.be

(11-2012)