Van nevenactiviteiten een winstgevende onderneming maken

The Vinyl Guys   |   West Midlands

Iedereen die graag van een bijbaan een winstgevende activiteit wil maken, kan zich laten inspireren door The Vinyl Guys.

Het begon als een hobby toen ze motorsport-prints voor vrienden maakten met enkel een PC en een kleine snijplotter van 60cm. Eigenaar Alex Liggett had drie jaar lang al het drukwerk en de grotere snijopdrachten uitbesteed.

Maar toen The Vinyl Guys de nieuwste eco-solventtoestellen van Roland DG op The Print Show in 2016 zagen, drukten ze op het gaspedaal om hun bedrijf te laten groeien en investeerden ze in een TrueVIS SG-540 geïntegreerde printer/snijplotter.

truevis_customer_stories_the_vinyl_guys.jpg

"De printer was cruciaal om van mijn nevenactiviteiten een winstgevende onderneming te kunnen maken," zegt Alex. Na de installatie van onze Roland stegen onze winstmarges plots aanzienlijk. Klanten merkten ook het verschil in kwaliteit. Hierdoor kon ik creatiever zijn en extra printdiensten aanbieden."

Ongeveer 90 procent van het werk is vinyl, met ook enkele banners en posters. Die worden nu allemaal afgedrukt op de TrueVIS SG-540. Alex voegt eraan toe: "Het verschil is echt ongelofelijk. Ik kan samples printen, mijn afbeeldingen testen en mijn werk sneller, kwaliteitsvoller en tegen lagere kosten produceren."

Discover TrueVIS