North Simcoe Signs sluit aan bij de gemeenschap met Roland

North Simcoe Signs

North Simcoe Signs drukt al meer dan 15 jaar allerlei soorten bewegwijzering en afbeeldingen voor lokale bedrijven, restaurants, winkels en organisaties in de stad Midland in Canada. Binnen en buiten bewegwijzering, banners, posters, stickers, raam- en wandgraphics en zelfs voertuigwraps voor de lokale politie en brandweer - ze worden allemaal geproduceerd op een Roland TrueVIS SG-540 printer/cutter.

Het is deze combinatie van gemeenschap en kwaliteit die succesvol is gebleken voor North Simcoe Signs, opgericht door Mike Cillis. In feite is het de kern van wat hij doet. “Je moet om twee dingen geven: je klanten en je kwaliteit," zegt hij.

Het bedrijf heeft naast zijn meer algemene werk zelfs een niche in de muziekindustrie gevonden - het produceren van logo's, banners, posters, gepersonaliseerde drumstel skins en merchandise voor bands - en is elk jaar betrokken bij Tushfest, een fondsenwervingsconcert om het parkeergeld voor kankerpatiënten te betalen, ter ere van muzikant Wayne 'Tush' Tocheniuk.

In de eerste vier weken van mijn eerste Roland,
had ik de printer al terugverdiend.
Ik begrijp niet waarom iemand iets anders zou kopen dan een Roland
"

Bewegwijzering is een geweldige sector - het verbindt je echt met je gemeenschap. Het kon niet beter.

North Simcoe Signs heeft nu twaalf medewerkers, waaronder Mike's zoon Ryan die de social media platforms van het bedrijf beheert.
“Je kunt veel doen met een paar getalenteerde mensen en geweldige productieapparatuur", zegt Mike.

De huidige TrueVIS-printer is de vijfde Roland die de afgelopen 15 jaar door North Simcoe Signs is gebruikt en Mike heeft geen plannen om van merk te veranderen.

Alles wat we printen, printen we op een Roland," zegt hij. “Mijn Roland printers zijn werkpaarden - we hebben nog nooit een serieus probleem gehad."

Hij voegt eraan toe: “In de eerste vier weken van mijn eerste Roland, had ik mijn investering al terugverdiend. Daarna was het gemakkelijk. Ik begrijp niet waarom iemand iets anders zou kopen dan een Roland"

Volg North Simcoe Signs.

 

Meer informatie

De Roland TrueVIS is een echt werkpaard: een robuuste machine die ontworpen is om een breed scala aan materialen te bedrukken en te snijden met een ongelooflijke kwaliteit. Lees meer over hoe uw bedrijf kan profiteren van TrueVIS en ontdek waarom Roland print and cut het topmerk is voor printprofessionals over de hele wereld.