Roland DG op FESPA 2020

Ontdek Roland op FESPA

24-27 maart 2020
Hal 7 Stand C60

Ontdek nieuwe digitale mogelijkheden

Het is tijd om uw bedrijf te transformeren met nieuwe digitale mogelijkheden van Roland DG.
Bezoek ons op FESPA 2020 (Hal 7 Stand C60) en ontdek onze spannende innovaties, zie onze vertrouwde oplossingen in actie en ondervind het ongelooflijke winstpotentieel van de Roland-technologie. Waar u uw bedrijf ook naartoe wilt leiden, wij kunnen u helpen om succesvol te zijn.

Bezoek de Roland-stand op FESPA 2020 en ontdek de nieuwe digitale mogelijkheden!

Ontvang uw gratis ticket

Ontdek onze recente innovaties en vertrouwde oplossingen

Tijdens FESPA tonen we oplossingen uit ons uitgebreide portfolio. Ontdek zelf waarom printprofessionals over de hele wereld al bijna veertig jaar lang vertrouwen hebben in de technologie van Roland DG om hun bedrijf hogerop te brengen en wees één van de eersten om onze recentste innovaties te ontdekken!

Ontdek onze verbazingwekkende reeks printers en snijplotters, sublimatie- en UV-printers, laser- en impact graveermachines, freestoestellen, personalisatieoplossingen en nog veel meer.

Dit zijn slechts enkele van de hoogtepunten op onze stand dit jaar

Roland DG UV-printerassortiment

Buitengewone prestaties met onze UV-printerreeks

Uw klanten willen iets unieks, geef ze iets buitengewoon met ons assortiment UV-printers. Kies uit de krachtige nieuwe IU-1000F, de veelzijdige S-Serie of de benchtop VersaUV LEF serie. Print levensechte texturen en super-authentieke reliëfs en afbeeldingen op een groot aantal objecten en substraten. Of print, knip en emboss uw weg naar succes met de LEC2-300-printer/snijplotter
Roland TrueVIS VG2- en SG2- printer/snijplotters

Ontdek de bekroonde TrueVIS Print & Cut Technologie

Zie waarom de industrie in de rij staat voor de 'best in class' TrueVIS VG2. PLUS de nieuwe SG2-serie, die dit jaar voor het eerst op de FESPA wordt getoond. TrueVIS levert de grootste veelzijdigheid, de hoogste betrouwbaarheid en werkelijk uitstekende kwaliteit - en dat allemaal met aflevering op dezelfde dag*. Bezoek de stand en ervaar zelf de prachtige TrueVIS-print!

Roland RT-640M

Profiteer van textielprint met Roland DG

Het ultieme in print veelzijdigheid, het genereren van enorme winsten op kleding, soft-signage en gepersonaliseerde producten met ons assortiment van direct-to-garment en dye-sublimation printers. Als u een "alles-in-een" gepersonaliseerd bewegwijzerings-, graphics-, decoratie en kledijbedrijf wilt starten, bezoek dan de Roland-stand om de multifunctionele Texart RT-640M in actie te zien. De RT-640M geeft u de vrijheid om zowel op transferpapier te printen als direct op textiel.

PLUS Meer producten die aangekondigd zullen worden

Joe Wigzell Academy en Creative Centre Manager Roland DG UK

Laat u inspireren door Joe!

De 3 C's voor uw succes - Creatief, Cool, Commercieel
Trends Theater, woensdag 25 maart, 16.00 - 16.30 uur

Joe Wigzell werkt al bijna 8 jaar bij Roland, heeft een sterke basis in ontwerp voor alles van CAD tot beurzen, hij runt de Roland Academy en het Creative Centre in het Verenigd Koninkrijk. Bezoek Joe in het FESPA Trends Theater waar hij laat zien hoe uw huidige technologieën kan combineren met nieuwe oplossingen voor on-trend applicaties die u in staat stellen een stap voor te blijven op de concurrentie.
Ontdek meer in deze inspirerende sessie boordevol praktijkvoorbeelden en tips voor thuisgebruik.

Joe Wigzell Academy en Creative Centre Manager Roland DG UK

MIS HET NIET

Ontvang nu uw gratis FESPA-ticket

Klik hier

Bereid u voor op het evenement van dit jaar door terug te kijken naar FESPA 2019.

  

 

Bezoek Roland in
Hal 7 Stand C60

FESPA vindt plaats van
dinsdag 24 maart tot en met vrijdag 27 maart,
bij IFEMA Feria De Madrid, Spanje.

**Tests uitgevoerd door Avery Dennison™ op digitale MPI Range media. Bij gebruik van dit medium kunnen prints die op de VG2 met TR2-inkt worden geproduceerd, na 6 uur worden gelamineerd wanneer de rollen of afbeeldingen goed geventileerd zijn en losjes worden gewikkeld. Voor meer details, zie: https://graphics.averydennison.com/en/home/services/warranty.html. Er kunnen zich regionale verschillen voordoen. Neem contact op met uw plaatselijke vertegenwoordiger.