Ontmoet onze meest recente Roland Heroes

2018 Roland Hero

Roland Heroes in de spotlight

We weten dat er duizenden Roland gebruikers zijn die een bijzonder verhaal te vertellen hebben. Onze zoektocht heeft al een paar fantastische verhalen opgeleverd.

Creativiteit

Nicola Rubino Gemanco Design Lees de case story

Familie

Simon James Elite Signs & Graphics Ltd Lees de case story

Detail

Massimo Marchi and Letizia Mattei Max Model Lees de case story

Liefde

Paula María Conejo Maisha Lees de case story

#ROLANDHERO

 1. Simon James - Elite Signs & Graphics Ltd, UK

  “We zijn een familiebedrijf en onze Roland printers zijn een deel van onze familie. Twee generaties van onze familie werken samen voor een nog beter resultaat dan onze klanten verwachten, zonder dat ze daar extra voor hoeven te betalen. Daar staan we om bekend.” Mijn vader en oom vertrouwen al sinds dag één op de technologie van Roland om dat waar te maken, en dat doen we nu nog steeds.” 
   
 2. Nicola Rubino - Gemanco Design, Italy

  “Dankzij de speciale effecten die VersaUV mogelijk maakt, kunnen we witte accenten, glans en zelfs tastbare texturen toevoegen aan onze interieurontwerpen – mijn favoriete functie van de uv-technologie van Roland. Met Roland DG als partner kunnen we rekenen op continue innovatie, een essentiële voorwaarde om creatief te kunnen blijven.” 
   
 3. Maisha logo

  Paula María Conejo - Maisha, Spain

  "Ik vind de veelzijdigheid en precisie van onze Roland-snijtoestellen geweldig en blijf versteld staan van de Roland-systemen met hun uitzonderlijke resultaten - ze bieden ons snelheid, precisie, kwaliteit en, het allerbelangrijkste, vertrouwen. En toen ik tijdens een zakenreis de nieuwste Roland-innovaties wou bekijken, heb ik de liefde van mijn leven ontmoet."
   
 4. Max Model logo

  Massimo Marchi & Letizia Mattei - Max Model, Italy

  "Dankzij het vermogen van de Roland VersaUV om UV-glans in lagen af te drukken zodat texturen ontstaan, zijn we erin geslaagd om een product te creëren dat we 3D noemen. Het is een geweldig detail dat, in combinatie met de veelzijdigheid en de betrouwbaarheid, ons in staat heeft gesteld een voortrekker te worden in de modelleringsbranche."
   
2018 Roland Hero

Wij zoeken Roland Heroes om in de bloemetjes te zetten!