Algemene voorwaarden Roland Hero Wedstrijd

Wij verzoeken u deze wedstrijdvoorwaarden zorgvuldig door te lezen.   Door deelname aan een wedstrijd van Roland stemt u in met deze voorwaarden.

 1. Deze wedstrijd (de “Wedstrijd”) wordt georganiseerd en gehouden door Roland DG (VK) Limited, een onderneming geregistreerd in Engeland en Wales (ondernemingsnummer 04339715) en gevestigd te Griffin House, Windmill Road, Clevedon, BS21 6UJ, Verenigd Koninkrijk (de “Organisator”).
 2. DEELNAME.
  • 2.1. Deelnemers aan deze wedstrijd dienen te voldoen aan volgende voorwaarden:
   Deelnemers dienen inwoner te zijn van Albanië, Algerije, Andorra, Armenië, Azerbeidzjan, België, Bosnië, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Georgië, Gibraltar, Griekenland, Groenland, Herzegovina, Hongarije, IJsland, Ierland, India, Israël, Italië, Kazachstan, Kirgizië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Macedonië, Malta, Marokko, Moldavië, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oekraïne, Oezbekistan, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tadzjikistan, Tsjechië, Tunesië, Turkije, Turkmenistan, Verenigd Koninkrijk, Wit-Rusland, Zweden of Zwitserland.
   • 2.1.1. Deelnemers dienen op het moment van deelname 18 jaar of ouder te zijn.
   • 2.1.2. Deelnemers dienen eigenaar te zijn van apparatuur van de Organisator (verstrekken van serienummer en aankoopbewijs van betreffende apparatuur is verplicht) (“In aanmerking komende apparatuur”) of werknemer te zijn van de entiteit die de In aanmerking komende apparatuur in eigendom heeft (“Entiteit”) en over de volledige toestemming te beschikken van een directeur of eigenaar van de Entiteit om aan deze Wedstrijd deel te nemen (“In aanmerking komende deelnemer” of “Deelnemer”).
  • 2.2. Aan deze wedstrijd mag niet worden deelgenomen door:
   • 2.2.1. Werknemers van de Organisator.
   • 2.2.2. Groepsmaatschappijen of onderaannemers van de Organisator.
   • 2.2.3. Eenieder die beroepsmatig aan deze Wedstrijd verbonden is.
   • 2.2.4. Concurrenten van de Organisator.
 3. BESCHRIJVING VAN DE WEDSTRIJ.
  • 3.1. De Wedstrijd is gebaseerd op vaardigheden en de In aanmerking komende deelnemer dient een beschrijving te geven van hoe de Organisator en de In aanmerking komende apparatuur hem/haar heeft geholpen een Roland Hero te worden.
 4. VEREISTEN VOOR INZENDINGEN. Inzending dient online te gebeuren, via de Actiewebsite op www.rolandhero.com .  In aanmerking komende deelnemers wordt gevraagd uit te leggen waarom zij een Roland Hero zijn, een foto bij te voegen, en een deelnameformulier in te vullen waarin de volgende gegevens aan de Organisator worden verstrekt: contactgegevens (naam van persoon, bedrijf, locatie, e-mail, website), gegevens van de In aanmerking komende apparatuur (inclusief model).  Deelnemers moeten vervolgens instemmen met deze voorwaarden door het vakje aan te vinken waarmee zij aangeven in te stemmen met de voorwaarden, en vervolgens op de knop ‘Verzenden’ klikken.  Deze voorwaarden staan op deze webserver www.rolandhero.com.
 5. Door deelname aan de Wedstrijd stemmen Deelnemers ermee in mee te zullen werken aan publiciteit en materiaal voortvloeiend uit de Wedstrijd indien zij daartoe worden verzocht door de Organisator en de Organisator behoudt zich het recht voor om de gegevens van deelnemers te gebruiken in elke vorm van publiciteit en/of promotiemateriaal, inclusief sociale media.
 6. BEELDRECHTEN. Alle ingezonden foto's dienen originelen te zijn, dienen te zijn gemaakt door de Deelnemer die deze instuurt en mogen niets bevatten dat eigendom is van een derde partij zonder dat deze hiervoor toestemming heeft gegeven of waarvoor de extra goedkeuring van een derde partij vereist zou zijn.  De inzending van de Deelnemer mag niet in strijd zijn met wetgeving of copyright-, handelsmerk-, publiciteits- of privacyrechten of elk ander recht van een derde partij.
 7. WEDSTRIJD TERMIJN. De wedstrijd is geopend vanaf 11 april 2018 en sluit op 31 december 2018 om 11.59 uur (“Wedstrijdtermijn”) waarna de winnaar zal worden gekozen in overeenstemming met de beoordelingscriteria opgenomen in artikel 10.  Zonder uitzondering worden uitsluitend inzendingen geaccepteerd die op of voor het moment van sluiting van de Wedstrijd zijn ontvangen.
 8. VOORWAARDEN VAN INZENDING. Er hoeven geen aankopen te worden gedaan (behalve de aankoop van de In aanmerking komende apparatuur door de Entiteit).  Onvolledige, illegale, foutief verzonden of laattijdige inzendingen worden niet geaccepteerd.  Bewijzen van verzending worden niet geaccepteerd als bewijs van ontvangst.  De Organisator aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor inzendingen die om technische of andere redenen vertraagd of onvolledig zijn of verloren zijn gegaan.
 9. INHOUDELIJKE BEPERKINGEN. Inzendingen dienen geschikt te zijn voor openbare vertoning, plaatsing op een openbare website en publicatie in marketingmateriaal.  In inzendingen mogen geen concurrerende producten of fabrikanten bij naam worden genoemd.  Inzendingen mogen niet denigrerend, beledigend, bedreigend, kwetsend, kleinerend, lasterlijk of smadelijk zijn, of inhoud bevatten die obsceen of provocerend is of in strijd met de geest van deze Wedstrijd.  De Organisator behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken te bepalen wat ongepaste inhoud is en welke inzendingen openbaar zullen worden gemaakt.  Deelnemers erkennen en stemmen ermee in dat de Organisator geen enkele verplichting heeft om foto's of informatie ingezonden door de Deelnemer te posten, tonen of op andere wijze openbaar te maken, en naar eigen, onbelemmerd goeddunken door de Deelnemer ingezonden foto's of informatie mag verwijderen, bewerken, wijzigen of wissen.  Hierover wordt niet gecorrespondeerd en hiervoor wordt geen motivering gegeven.
 10. BEOORDELINGSCRITERIA.
  • 10.1. Alle ingezonden in aanmerking komende inzendingen worden na sluiting van de wedstrijd beoordeeld door een panel van medewerkers van de Organisator.  Inzendingen worden beoordeeld op de volgende criteria:
   • 10.1.1. Creativiteit: Hoe u technologie van Roland hebt gebruikt om opmerkelijke dingen te bereiken. Hoe u een probleem op een creatieve manier hebt opgelost. Hoe u iets ongebruikelijks, verrassends, cools of bijzonders hebt ontworpen of gecreëerd.
   • 10.1.2. Vernieuwing: Hoe u dingen anders hebt gedaan. Hoe u iets nieuws hebt uitgeprobeerd of de grenzen van het mogelijke hebt verlegd.
   • 10.1.3. Ondernemerschap: Hoe u uw bedrijf hebt laten groeien. Hoe u succesvol bent geweest met uw bedrijf.
   • 10.1.4. Inspiratie: Hoe u anderen hebt geholpen of hebt geïnspireerd, of met anderen hebt samengewerkt. Welke verschillen u hebt gemaakt voor uw gemeenschap of de printsector in het algemeen.
  • 10.2. De winnaar kan in één of meerdere van de bovengenoemde criteria uitblinken.
  • 10.3. De beslissing van de jury is definitief en hierover wordt niet gecorrespondeerd.  De volledige namen van de juryleden zijn op verzoek beschikbaar.
 11. PRIJSWINNAAR. De juryleden kiezen één winnaar zoals beschreven in het bovenstaande artikel 10.
 12. PRIJZEN.
  • 12.1. De Prijswinnaar kiest EEN van de volgende drie mogelijke vakanties.
   Optie één: Een reis naar het Noorderlicht
   Bij deze prijs zijn inbegrepen:
   • All-in huurauto voor de duur van uw verblijf.
   • 5 nachten verblijf in het Hotel Borg by Keahotel, Reykjavik
   • Elke ochtend ontbijt voor twee personen in het restaurant van het hotel.
   • Superjeepsafari naar het Noorderlicht voor twee personen.
   • Golden Circle en sneeuwscooterexcursie voor twee personen op de Langjokull Gletsjer
   • Retourtransfer van het hotel naar de Blue Lagoon voor twee personen
   • Bezoek en entree voor de Blue Lagoon Spa voor twee personen, inclusief: entree voor de Blue Lagoon, silicamoddermasker, algenmasker, gebruik van een handdoek, badjas en slippers en het eerste drankje naar keuze
   • Reisverzekering voor twee personen.
   Aan deze prijs zijn de volgende voorwaarden verbonden:
   • Het is de verantwoordelijkheid van de winnaar om te voldoen aan de visumplicht van IJsland.  De IJslandse ambassade beslist over de goedkeuring en de NDL Group kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele afwijzing van de aanvraag. Kosten verbonden aan de visumaanvraag zijn voor rekening van de winnaar.
   • Gezien het seizoensgebonden karakter is deze reis beschikbaar tussen september en april, met uitzondering van Kerstmis, Nieuwjaar, Valentijnsdag, Pasen, schoolvakanties en feestdagen (zowel in het land van de winnaar als in IJsland).
   • Bestuurder dient minimaal 25 jaar te zijn en minimaal 2 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.Met all-in wordt bedoeld een onbeperkt aantal kilometers, schadeverzekering (CDW), diefstalverzekering, lokale belastingen en luchthavenheffingen.Bestuurder dient tevens in het bezit te zijn van een geldige creditcard (geen pinpas) met een minimale limiet van € 500 - € 1.000 (afhankelijk van het autoverhuurbedrijf) voor het voldoen van de borg, die bij inlevering van het voertuig in dezelfde staat wordt terugbetaald.
   • Het hotel is geklasseerd als 4-sterrenhotel en is gebaseerd op twee volwassenen op één tweepersoonskamer met tweepersoonsbed, met eigen badkamer, op basis van kamer met ontbijt. Kamers met twee eenpersoonsbedden zijn op aanvraag, maar kunnen niet worden gegarandeerd. Minimaal één persoon dient boven de 18 te zijn.
   • De Noorderlichtexcursie is afhankelijk van beschikbaarheid op het moment van boeken. Excursie duurt circa 3 uur, met vertrek om 20.00 uur of 21.00 uur (naar keuze van de winnaar). Voor deze excursie is warme kleding vereist, inclusief schoenen, handschoenen en muts. Het noorderlicht is in de maanden september tot en met april zichtbaar bij een donkere hemel, bij voorkeur bij een heldere, onbewolkte hemel.Meestal tussen vijf uur 's avonds en twee uur 's nachts. Waarnemingen kunnen echter niet worden gegarandeerd. Deze activiteit is afhankelijk van de weersomstandigheden.
   • De gletsjerexcursie met sneeuwscooter is afhankelijk van beschikbaarheid op het moment van boeken. Excursie duurt circa 10 uur.Sneeuwscootertocht van 1 uur onder begeleiding van een gids met 2 personen per scooter. Inclusief alle beschermende kleding en veiligheidsuitrusting voor de sneeuwscootertocht. De winnaar dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs om een sneeuwscooter te besturen (passagiers kunnen zonder rijbewijs meerijden). Deze activiteit is afhankelijk van de weersomstandigheden.
   • Het bezoek aan de Blue Lagoon moet vooraf worden geboekt en is afhankelijk van beschikbaarheid op het moment van boeken. Wellnessbehandelingen kunnen worden gewijzigd en zijn afhankelijk van beschikbaarheid op het moment van boeken.Sommige behandelingen zijn mogelijk niet geschikt voor mensen met bepaalde medische aandoeningen en zullen in voorkomende gevallen worden vervangen door een veilig alternatief.
   Optie twee: Een reis naar Thailand
   Bij deze prijs zijn inbegrepen:
   • Retourtransfers van de luchthaven naar het hotel
   • 7 nachten verblijf voor vier personen in het Samui Buri Beach Resort
   • Elke ochtend ontbijt voor vier personen in het restaurant van het hotel
   • 4WD Jeep Jungle Tour voor vier personen
   • Koh Samui eilandcruise en snorkelexcursie voor vier personen
   • Reisverzekering voor vier personen
   Aan deze prijs zijn de volgende voorwaarden verbonden:
   • Het is de verantwoordelijkheid van de winnaar om te voldoen aan de visumplicht van Thailand. De Thaise ambassade beslist over de goedkeuring en de NDL Group kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele afwijzing van de aanvraag. Kosten verbonden aan de visumaanvraag zijn voor rekening van de winnaar.
   • Verblijf op basis van beschikbaarheid naar oordeel van de organisator, met uitsluiting van Kerstmis, Nieuwjaar, Valentijnsdag, Pasen, schoolvakanties en feestdagen (zowel in het land van de winnaar als in Thailand).
   • Transfers zijn persoonlijk en mogen niet worden gedeeld met andere passagiers.
   • Het hotel is geklasseerd als 4-sterrenhotel en is gebaseerd op vier personen in twee luxekamers aan heuvelzijde met zeezicht, met eigen badkamer, op basis van kamer met ontbijt. Minimaal één persoon dient boven de 18 te zijn.
   • Jungle Jeep excursie duurt circa 7 uur. Inclusief ophalen en afzetten bij hotel.
   • Dagexcursie met Koh Samui eilandcruise en snorkelen duurt circa 7 uur. Inclusief vervoer per boot, lunch, snorkeluitrusting en een informatieve, vriendelijke, professionele gids. Inclusief ophalen en afzetten bij hotel.
   Optie drie: Een reis naar Orlando naar een groot themapark
   Bij deze prijs zijn inbegrepen:
   • All-in huurauto voor de duur van uw verblijf
   • 7 nachten verblijf voor twee volwassenen en twee kinderen in het Wyndham Grand Orland Resort
   • 7 dagen onbeperkt toegang voor twee volwassenen en twee kinderen tot de Walt Disney Themaparken. Inclusief:
    • Magic Kingdom Park
    • Epcot
    • Disney's Hollywood Studios of Disney's Animal Kingdom Theme Park
    • Gebruik van het Walt Disney World Resort vervoersysteem
   • Reisverzekering voor twee volwassenen en twee kinderen
   Aan deze prijs zijn de volgende voorwaarden verbonden:
   • Het is de verantwoordelijkheid van de winnaar om te voldoen aan de visumplicht van de Verenigde Staten. De Amerikaanse ambassade beslist over de goedkeuring en de NDL Group kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele afwijzing van de aanvraag. Kosten verbonden aan de visumaanvraag zijn voor rekening van de winnaar.
   • Verblijf op basis van beschikbaarheid naar oordeel van de organisator, met uitsluiting van Kerstmis, Nieuwjaar, Valentijnsdag, Pasen, schoolvakanties en feestdagen (zowel in het land van de winnaar als in de VS). Op het moment van verblijf dient ten minste één persoon boven de 21 te zijn en dienen de kinderen 11 jaar of jonger te zijn.
   • Bestuurder dient minimaal 25 jaar te zijn en minimaal 2 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.Met all-in wordt bedoeld een onbeperkt aantal kilometers, schadeverzekering (CDW), diefstalverzekering, lokale belastingen en luchthavenheffingen.Bestuurder dient tevens in het bezit te zijn van een geldige creditcard (geen pinpas) met een minimale limiet van € 500 - € 1.000 (afhankelijk van het autoverhuurbedrijf) voor het voldoen van de borg, die bij inlevering van het voertuig in dezelfde staat wordt terugbetaald.
   • Het hotel is geklasseerd als 4-sterrenhotel en is gebaseerd op twee volwassenen en twee kinderen in één familiekamer met eigen badkamer, op basis van verblijf.
   • Parktickets zijn uitsluitend geldig voor de vermelde dag en zijn niet overdraagbaar.
   • Disney is geen deelnemer in of sponsor van deze actie.
   De totale geschatte winkelwaarde van elke prijsoptie is circa 9.000 euro.  De werkelijke winkelwaarde van de reis varieert afhankelijk van vertrekpunt en fluctuaties in vliegticketprijzen.  Verschillen tussen de vermelde geschatte winkelwaarde en de werkelijke prijs worden niet uitgekeerd.  De bovenstaande beschrijving van de Prijs betreft het verwachte reisverloop en de verwachte reisgegevens; alle aspecten hiervan zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen worden gewijzigd.  De winnaar ontvangt voor vertrek aanvullende informatie.
  • 12.2. Op alle prijsopties zijn de volgende voorwaarden van toepassing:
   • 12.2.1. Reisverzekering is afhankelijk van normale acceptatievoorwaarden.  Reeds bestaande medische aandoeningen worden mogelijk niet gedekt en in deze gevallen is de winnaar verantwoordelijk voor het afsluiten van een passende reisverzekering voor de reis.
   • 12.2.2. Alle prijzen dienen binnen 12 maanden na de datum waarop de prijs is toegekend door de prijswinnaar te worden geclaimd en geboekt.
   • 12.2.3. Passagiers dienen samen te reizen en in het bezit te zijn van geldige paspoorten en andere noodzakelijke visums en reisdocumenten zodat zij op rechtmatige wijze naar de relevante prijsbestemming kunnen reizen.
   • 12.2.4. De reis is afhankelijk van beschikbaarheid en embargo's en is ter beslissing van de organisator.
   • 12.2.5. De gebruikte vertrekluchthaven is afhankelijk van de beschikbaarheid van vluchten vanaf de bij de winnaar dichtstbijzijnde internationale luchthavens, en is niet noodzakelijkerwijs de dichtstbijzijnde.
   • 12.2.6. De luchtvaartmaatschappijen en het hotel zijn verantwoordelijk voor de kwaliteit van de reis en eventuele vertragingen.
  • 12.3. Kosten of uitgaven gerelateerd aan de acceptatie en het gebruik van de Wedstrijdprijs zijn uitsluitend de verantwoordelijkheid van de winnaar, inclusief, maar niet beperkt tot de reis van en naar de vertrekluchthaven, eventuele aankopen, belastingen, fooien, telefoon- en internetkosten, kosten of schade gerelateerd aan het verblijf, uitgaven ter plaatse, etc.
 13. INFORMEREN VAN DE WINNAAR. De Winnaar wordt uiterlijk op 23 januari 2019 per e-mail geïnformeerd.  De Winnaar dient de Organisator binnen 72 uur te antwoorden om de prijs te claimen.  Indien er ondanks redelijke inspanningen daartoe van de Organisator geen contact kan worden gemaakt en/of er niet ten laatste op 27 januari 2019 een antwoord is ontvangen, dan verliest de winnaar zijn recht op de prijs, die dan naar oordeel van de jury kan worden toegekend aan een andere winnaar.
 14. PRIJSWINNAAR. De naam en locatie van de winnaar worden op de Actiewebsite gepubliceerd. Informatie over de prijswinnaar is op aanvraag beschikbaar, door een verzoek te sturen naar ‘Roland DG Competition', Roland DG (UK) Limited, Griffin House, Windmill Road, Clevedon, BS21 6UJ, Verenigd Koninkrijk.
 15. De prijzen zijn zoals beschreven, niet overdraagbaar, niet inwisselbaar voor contanten en de waarde wordt niet in contanten uitgekeerd indien de winnaar om welke reden dan ook niet in staat is de prijs te claimen of te gebruiken.
 16. In geval de geadverteerde prijzen om welke reden dan ook niet beschikbaar zijn, behoudt de Organisator zich het recht voor om een alternatieve prijs aan te bieden met een gelijke of hogere waarde.
 17. ROLAND HERO. Bent u erkend als Roland Hero:
  • 17.1. Dan kunt u de Roland Hero badge toevoegen aan uw website/bedrijfsmateriaal. Voor het gebruik van de Roland Hero badge gelden de volgende richtlijnen:
   • 17.1.1. U mag de badge gebruiken in marketing- en bedrijfsmateriaal, maar niet op een wijze die schade toebrengt aan het merk Roland.
   • 17.1.2. Het is niet toegestaan om voor welk doel dan ook variaties, afkortingen of afleidingen van deze badge te gebruiken, of deze badge te gebruiken op een denigrerende manier.
   • 17.1.3. Het is niet toegestaan deze badge te gebruiken op een manier die affiliatie met of goedkeuring, sponsoring of ondersteuning van een product of dienst van een derde partij door Roland DG impliceert.
  • 17.2. U mag iedereen vertellen dat u een van de Roland Heroes 2018 bent en de #RolandHero hashtag gebruiken in uw berichtgeving via social media.
  • 17.3. We vermelden uw naam op de Roland Hero actiepagina www.rolandhero.com en vermelden u op onze Roland social mediapagina's.
  Als een van de Roland Heroes 2018:
  • 17.4. Kunt u een van onze spotlight Roland Heroes worden en de mogelijkheid krijgen om meer te vertellen over uw Roland-verhaal. Als dit het geval is, zullen wij contact met u opnemen.
  • 17.5. U dingt mee naar de Roland Heroes Awards 2018 en maakt kans op de vakantie beschreven in paragraaf 12. PRIJZEN
 18. Door deelname aan deze Wedstrijd erkennen Deelnemers dat zij deze voorwaarden hebben gelezen, begrepen en accepteren, en ermee instemmen dat zij gebonden zijn aan deze voorwaarden en aan de beslissingen van de Organisator ten aanzien van alle zaken verband houdend met de Wedstrijd, wiens beslissingen definitief zullen zijn (hierover wordt niet gecorrespondeerd).
 19. PRIVACY. Om twijfel te vermijden worden persoonlijke gegevens ten aanzien van Deelnemers aan de Wedstrijd uitsluitend gebruikt in overeenstemming met actuele Engelse wetgeving inzake gegevensbescherming en zullen deze niet openbaar worden gemaakt aan derde partijen (maar kunnen deze wel worden overgedragen aan een groepsmaatschappij van de Organisator) zonder voorafgaande toestemming van de betreffende persoon.  Informatie die door de Organisator via de administratie van deze Wedstrijd is verzameld, kan worden gebruikt om de Deelnemer te informeren over producten en diensten van de Organisator.  Raadpleeg voor meer informatie over hoe de Organisator persoonlijke gegevens die hij over Deelnemers verzamelt, kan gebruiken het beleid van Roland op www.rolanddg.co.uk/company/privacy-statement.
 20. VOORWAARDEN VOOR DEELNAME. Gebruik van valse informatie door een in andere opzichten In aanmerking komende deelnemer, zoals een naam, naam van een entiteit, adres, of andere activiteit of het op enige andere wijze niet nakomen van deze voorwaarden, leidt tot diskwalificatie.  De Organisator behoudt zich het recht voor om van een In aanmerking komende deelnemer te eisen dat deze naar tevredenheid van de Organisator documenten voorlegt ter bewijs van de identiteit en activiteiten van de Entiteit, alvorens de prijs te mogen claimen.
 21. BEPERKING VAN DE AANSPRAKELIJKHEID. De Organisator aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, verlies, letsel of teleurstelling geleden door Deelnemers aan de Wedstrijd of voortvloeiend uit het accepteren van de prijs.  De Organisator is niet verantwoordelijk voor problemen met, of technische defecten van, telefoonnetwerken of -lijnen, computer-onlinesystemen, servers of providers, computermateriaal, software, het niet ontvangen van e-mails of inzendingen als gevolg van technische problemen of opstopping op het internet, telefoonlijnen of een website, of een combinatie daarvan, inclusief letsel of schade aan de computer of mobiele telefoon van de Deelnemer of van andere personen, gerelateerd aan of voortvloeiend uit deelname aan de Wedstrijd.  De Organisator is niet aansprakelijk voor welk(e) verlies of schade dan ook veroorzaakt door zaken gerelateerd aan de Wedstrijd.  Niets zal de aansprakelijkheid van de Organisator voor overlijden of letsel veroorzaakt door nalatigheid of fraude of een frauduleuze voorstelling van zaken of eventuele andere aansprakelijkheid die krachtens de toepasselijke wetgeving niet kan worden uitgesloten of beperkt, uitsluiten.
 22. Er kunnen gebeurtenissen voorvallen die de Wedstrijd zelf of het toekennen of overhandigen van een prijs onmogelijk maken om redenen buiten de macht van de Organisator en dienovereenkomstig kan de Organisator, naar eigen inzicht, de Wedstrijd wijzigen of aanpassen en de Deelnemer stemt ermee in dat de Organisator als gevolg daarvan geen enkele aansprakelijkheid draagt.  Dergelijke wijzigingen of aanpassingen worden op de Actiewebsite bekendgemaakt.
 23. Deze wedstrijd en deze voorwaarden worden beheerst door het recht van Engeland en Wales en zijn onderworpen aan de niet-exclusieve bevoegdheid van de rechtbanken van Engeland en Wales.
 24. Deze overeenkomst is opgesteld in de Engelse taal. Bij vertaling van deze overeenkomst in een andere taal prevaleert de Engelse versie.