Digitale tandtechniek
  • Dental protese
  • Digitale tandtechniek 4
  • Dental protese
  • Digitale tandtechniek 5
  • Digitale tandtechniek 6
  • Digitale tandtechniek 7

Digitale tandtechniek

Digitale tandtechniek biedt talrijke voordelen

Digitale technologieën optimaliseren de werkprocessen van tandtechnische labo’s. Bovendien vergemakkelijken ze de samenwerking tussen die labo’s en de tandartsenpraktijken. Dankzij de vooruitstrevende ontwikkelingen in scantechnologie, CAD/CAM-software en freestechnologie zijn tandtechnici namelijk in staat zeer precies en uiterst snel tandprotheses te maken. Patiënten zijn tevreden over de esthetiek en pasvorm, terwijl de labo’s zelf profiteren van de hogere productiviteit, kortere productiecycli, hogere accuraatheid en eenvoudige reproduceerbaarheid van het werk. De digitale technologie vergroot kortom de efficiëntie en winst van elk dentaal labo.

Kostvriendelijke oplossingen

De apparatuur die u nodig hebt om tandprotheses te maken zijn traditioneel erg duur. Bovendien gaat het vaak om grote toestellen, die veel ruimte in beslag nemen. Roland DG biedt hier interessante alternatieven voor. Onze dentale freesmachines zijn compact en vragen slechts een kleine investering. Bovendien brengen ze snel geld op zodat u uw investering binnen de kortste keren hebt terugverdiend. Zo wordt digitale tandtechniek ook voor kleinere labo’s en eenmansfirma’s erg aantrekkelijk.

Open systemen

U kunt onze freestoestellen perfect in uw bestaande werkprocessen inpassen. Het zijn namelijk open systemen die u kunt gebruiken in combinatie met de Scanner, CAD/CAM-software, tools en materialen van uw keuze.

Bedieningsgemak en veelzijdigheid

Onze toestellen zijn heel gebruiksvriendelijk, dankzij onder meer de automatische gereedschapswisselaar, automatische kalibratie en de ingebouwde werktuigdiagnostiek. Bovendien kunt u ze gebruiken om talrijke materiaalsoorten te bewerken. Voorbeelden zijn zirkonium, was, PMMA, acryl, Peek, hybride composiet en nano-keramiek.

Easy Shape

Bezoek onze Easy Shape website en ontdek wat Roland DG voor uw tandtechnisch labo kan betekenen.