Bekijk hier het overzicht van onze aantrekkelijke aanbiedingen!

Roland DG biedt regelmatig zeer aantrekkelijke promoties aan binnen hun volledige gamma - Grootformaat printers, snijplotters, 3D-printers, graveertoestellen en tandheelkundige freesmachines. Bezoek deze pagina op regelmatige basis om er zeker van te zijn dat u geen enkele promotie mist en altijd op de hoogte bent van de lopende promoties.

TrueVIS SG Serie

De ideale starter

Als starter biedt de TrueVIS SG-inkjetprinters/snijplotters de veelzijdigheid en het gebruiksgemak die u nodig hebt om snel klanten aan te trekken en geld te verdienen. Ze zijn verkrijgbaar in modellen van 1371 mm (SG-540) en 762 mm (SG-300). Als u uw huidige productie wilt vergroten, kunt u het winstgevende productassortiment dat u aanbiedt uitbreiden en uw bedrijf laten groeien. Ongeacht de visie die u voor uw bedrijf hebt, de TrueVIS SG kan u helpen bij het realiseren van uw doelen.

VersaEXPRESS RF-640 8C

Verbijster iedereen met kleur

Verbluf uw klanten met kleur. Lever keer op keer prachtige prints en kleurconsistente resultaten. De VersaEXPRESS RF-640 8-kleurenprinter biedt het breedste kleurengamma in zijn klasse voor duurzame grafische outdoor elementen. Met een verbluffende drukkwaliteit in een samenstelling van CMYK plus Licht Zwart, Rood, Groen en Oranje inkt.

VersaEXPRESS RF-640

Een onklopbare investering

Indrukwekkende printsnelheid en printkwaliteit, geavanceerde productiviteitsfuncties en ongeëvenaarde betrouwbaarheid en ondersteuning maken de grootformaat-inkjetprinter VersaEXPRESS RF-640 tot de slimste keuze voor uw bedrijf. De efficiënte, betrouwbare en betaalbare VersaEXPRESS RF-640 produceert dag na dag uitstekende prints.