Sportkleding

Sport- en werkkleding

Gebruikt u momenteel analoge methoden om sportkleding, werkkleding en andere kledij te maken? Denkt u eraan om te starten met textielprinten? Dan biedt de flexibele, kostenefficiënte en hoogwaardige digitale textielprinttechnologie van Roland DG u tal van commerciële voordelen. Het was nog nooit zo betaalbaar of voordelig om met digitaal textielprinten te starten.

Lage vaste kosten

Of u nu één voetbaltruitje of 500 lopende meter stof print, bij digitaal printen zijn de opstartkosten constant én zijn ze laag. U kunt uw kosten dus perfect inschatten en zelfs heel kleine reeksen kostenefficiënt printen.

Efficiënt produceren

Bij de digitale productie van prints op groot formaat zijn de insteltijden aanzienlijk korter dan bij traditionele productiemethoden. U maakt dus snel en gemakkelijk eenmalige prints, stalen of beperkte oplagen. Deze methode is bovendien energievriendelijker en minder vervuilend.

Flexibele output

Dankzij de krachtige meegeleverde RIP-software kunt u verschillende kleurvariaties of verschillende designs printen tijdens dezelfde printopdracht. U kunt bovendien hetzelfde design gebruiken voor verschillende toepassingen. Digitaal printen op textiel biedt u kortom een maximale flexibiliteit.

Creëer duurzame, kleurrijke prints

Print krachtige, levendige kleuren op een ruime waaier van hoogwaardige materialen die in de wasmachine mogen worden gewassen: van T-shirts tot sportkleding en veiligheidskleding.

Van foto’s tot logo’s met bij elkaar passende kleuren en nauwkeurig geprinte tekst en details: met digitaal textielprinten kan het allemaal.

De Texart sublimatie-inkt van Roland is verkrijgbaar in acht kleuren, waaronder oranje en violet. Zo beschikt u over een ongelooflijk ruim kleurenpalet.

Werk met propere technologie

Gedaan met inktflessen vullen of inkt in houders gieten: dankzij Roland profiteert u van een ‘schone handen’-technologie. We leveren onze inkt in luchtdichte cassettes en zakken. Zo verloopt het printen schoon, gemakkelijk en veilig.

Volledige textieloplossingen van Roland

Texart dye sublimation printers

Dankzij het Texart-gamma van sublimatieprinters levert u een duurzame print met levendige kleuren op een ruime waaier van stoffen voor sportuitrusting, werk- en promotiekleding. Digitale thermosublimatie is ook ideaal voor duurzame en opvallende sportaccessoires zoals handschoenen, sjaals, helmen, ski’s en surfplanken.

Bekijk het sublimatiegamma van Roland DG

ergosoft RIP software

De Texart XT-640 sublimatieprinter wordt aangestuurd door de ErgoSoft Roland Edition RIP-software en zorgt zo voor optimale printprestaties en een efficiëntie. Een greep uit de handige functies: Step and Repeat, Color Replace en een kostencalculator.

Ergosoft Roland Edition 2 Rip Software

Texart ink

De Texart thermosublimatie-inkt van Roland, gecombineerd met de RT-640 en XT-640 printers, beschikt over een OEKO-TEX®-certificaat met de hoogste score (klasse 1). Ze is bewezen veilig voor textieltoepassingen, zelfs voor baby’s en kleine kinderen.

Meer over de Texart inkt