Graphic Design

Roland DG Producten voor grafisch design

Bent u gepassioneerd door het uitdenken en creëren van branding en promotiecampagnes die via verschillende kanalen tot uiting komen? De digitale printtechnologie van Roland DG helpt u om die dienstverlening nog beter te maken.

Door zelf aan de slag te gaan met de printers van Roland DG plukt u in elke fase van uw creatieve projecten de vruchten van uw investering.

Veelzijdigheid en efficiëntie

In de vroege stadia van de ontwikkeling van een concept kunt u met de digitale grootformaatprinters van Roland snel en efficiënt proefdrukken maken. Zo kunt u aan uw klanten tonen hoe een concept in een brede waaier van outdoor- en indoortoepassingen kan worden gebruikt: posters, banners, raam- en voertuigdecoratie, verkoopdisplays, verpakking en gepersonaliseerde kleding.

Nauwkeurige kleuren en een ruim kleurenpalet

De eco-solventprinters van Roland zijn uitgerust met de intuïtieve en krachtige VersaWorks RIP-software van Roland en beschikken over een PANTONE®-bibliotheek die automatisch zorgt voor perfect bij elkaar passende spotkleuren.

Het Roland Color System is een uitgebreid spotkleurmatchingsysteem waarmee u logo’s en andere elementen van een bedrijfsidentiteit bij elkaar kunt laten passen. Dankzij meer dan 1000 spotkleuren en ruim 500 metallic kleuren kunt u stalenboeken en kleurenwaaiers met spotkleuren op maat printen op uw eigen materiaal dat u aan uw klanten kunt laten zien. Zodra de keuze is gemaakt, print u de gekozen kleuren elke keer weer tot in de perfectie.

Krachtige RIP-software

Roland DG VersaWorks- en VersaWorks Dual RIP-software (Windows) en Roland PrintStudio RIP (Mac OS X) zijn moeiteloos te combineren met bestanden van de grafische programma’s van de Adobe-softwarepakketten.

Deze intuïtieve RIP-software bevat functies die tijd besparen en voor een maximale efficiëntie zorgen. Een verbluffende output ontwerpen wordt zo kinderspel.

Levendige, duurzame inkten voor binnenshuis en buitenshuis

Maak hoogwaardige prints met de duurzame witte en metallic ECO-SOL MAX-inkt van Roland en creëer verbluffende reliëfeffecten met onze eco-UV-inkt.

Profiteer van een uitzonderlijk breed kleurengamma met de Texart-sublimatie-inkt voor textieltoepassingen. Deze inkt is beschikbaar in acht kleuren, waaronder oranje en violet.

Sublieme ontwerpen

Dankzij gevarieerde toepassingen zoals soft signage, modeartikelen, sport- of promotiekleding en relatiegeschenken kunt u met het gamma voor sublimatietransfers van DG Texart uw klanten een breder scala aan oplossingen aanbieden voor levendige grafische afbeeldingen. 

Profiteer van het uitzonderlijk brede kleurengamma van Roland's Texart-inkt; en maak ontwerpen voor textielproductie met sublimatie. Verkrijgbaar in 10 kleuren, waaronder oranje en violet, en fluorescerend geel en roze en de fluor-kleurenbibliotheek voor een nog grotere waaier aan tinten om mee te printen.

Maak ontwerpen met textuur

Zorg voor een impactvol ontwerp en creëer decoratieve effecten met UV-inkt, werk driedimensionale objecten en vrijwel elk substraat, zoals pennen, smartphonehoesjes, gepersonaliseerde awards, geschenkartikelen en meer af met spotglans of met een matte kleur.

Haal de deadlines van uw klanten voor gepersonaliseerde promotionele artikelen, kleding en relatiegeschenken op verzoek en in kleine oplages. De digitale toestellen van Roland DG kunnen ongelooflijk kosteneffectief en snel worden ingesteld in vergelijking met analoge technologieën zoals zeefdrukken en tampondruk. Het is eenvoudig om digitale ontwerpen op te slaan en te openen, zodat klanten hun product opnieuw kunnen bestellen wanneer ze maar willen.

Intuïtieve, kantoorvriendelijke technologie

De digitale grootformaatprinters passen in elke kantoorruimte: ze zijn heel stil, de inkten zijn vrijwel geurloos, de volledig afgesloten inktcassettes en -zakken garanderen geen geknoei en de toestellen hebben compacte afmetingen.

Onze technologie is ook ongelooflijk intuïtief en gebruiksvriendelijk. De apparaten instellen gaat snel en vergt geen gespecialiseerde elektrische installatie. Online en tijdens de cursussen van de Roland DG Academy krijgt een schat aan ondersteunende informatie.