Promotiemateriaal

Roland producten voor promotiemateriaal

Misschien levert u al relatiegeschenken aan grote ondernemingen. Misschien leidt u een borduuratelier dat kleding op maat maakt. Of misschien bent u een signmaker die wil diversifiëren naar promotiemateriaal. Of wie weet bent u wel een starter die van thuis uit werkt en wilt u een graantje meepikken van deze rendabele en groeiende markt.

Wie u ook bent, de digitale technologie van Roland DG biedt tal van voordelen voor leveranciers van promotiemateriaal. Met deze technologie vormt u gewone en goedkope voorwerpen om tot winstgevende, gepersonaliseerde artikelen.

Maak winst met opdrachten met een klein volume maar een grote marge

Kom de deadlines van uw klanten na en lever specifieke, kleine reeksen van gepersonaliseerde promotieartikelen, relatiegeschenken en kleding. De digitale apparatuur van Roland is heel voordelig en snel in te stellen – veel sneller dan technologieën zoals zeefdruk en tampondruk.

U kunt de digitale ontwerpen gemakkelijk opslaan en hebt er meteen toegang toe. Zo kunnen uw klanten moeiteloos bijbestellen, zowel eenmalig als herhaaldelijk.

Creëer een ruim gamma van rendabele promotieartikelen

De technologie van Roland maakt een ongelooflijk veelzijdige output mogelijk op het vlak van formaat, materiaal en toepassing.

Personaliseer promotieartikelen in enkele minuten dankzij de VersaUV-technologie van Roland. Print rechtstreeks op een ruime waaier van substraten en voorwerpen tot 150 mm hoog. Combineer CMYK-, witte en  transparante inkt en zorg zo voor een visuele impact en unieke reliëfeffecten op promotieartikelen zoals covers voor mobiele telefoons en tablets, USB-sticks, balpennen, golfballen, trofeeën, fotoalbums, portefeuilles, verpakking en nog veel meer. De toestellen zijn perfect voor kleine productiereeksen, personalisering en prototypes.

Bespaar tijd en geld met graveertoestellen

Bespaar tijd en geld doordat uitbesteden verleden tijd is. Investeer in een kostenefficiënte oplossing van Roland zodat u graveeropdrachten in uw houdt. Produceer gepersonaliseerde trofeeën, platen, geschenken en cadeaus van hoge kwaliteit, zoals naamkaarthouders, sleutelhangers, USB-sticks en nog veel meer.

Bekijk hier de graveermachines

Creeër snel gepersonaliseerde kledij, labels en stickers

Breid uw aanbod uit met gepersonaliseerde kleding, zoals T-shirts, truien, jassen, petten en handtassen. Met de eco-solventprinters, snijplotters en gecombineerde printers/sijplotters van Roland maakt u in enkele minuten tijd kleding nar de wensen van uw klant. Zo biedt u een ongelooflijke meerwaarde.

custom decal on sportsbag

Produce customised kits for sports teams and corporate branding.

Bekijk Eco Solvent Printers  Bekijk snijplotters

Bereik meer met sublimatie

Produceer sportuitrusting op maat met de gecombineerde printers/snijplotters van Roland. Bied kleine reeksen of zelfs unieke stuks aan van gepersonaliseerde kleding, banners, vlaggen, stickers en voertuigstickers.

Dankzij de sublimatieprinters van Roland DG geeft u uw bedrijf een meerwaarde dankzij de brede waaier van rendabele toepassingen zoals sportkleding, werkkleding, promotiekleding en relatiegeschenken zoals T-shirts, jassen, dassen, tassen en accessoires.

Bekijk hier de sublimatieprinters

Produceer een kleurrijke output van topkwaliteit

Laat u niet beperken door wat uw printer aankan. Met de digitale apparaten van Roland kunt u foto’s en afbeeldingen printen in pakkend zwart-wit en in levendige, oogverblindende kleuren.

Dankzij het Roland Color System en de Metallic Color-bibliotheek is het kinderspel om kleuren bij elkaar te laten passen en consistente resultaten te printen.

Lever een unieke output van uitstekende waarde met de duurzame witte en metallic ECO-SOL MAX-inkt en creëer verbluffende reliëfeffecten met onze eco-UV-inkt.

Profiteer van een uitzonderlijk breed kleurengamma van de Texart-sublimatie-inkt. Deze inkt is beschikbaar in acht kleuren, waaronder oranje en violet.