Signalisatie

Roland producten voor signalisatie

Als u een signalisatiebedrijf leidt, zijn er te weinig uren in een dag, we begrijpen dat.

Om u te helpen uw klanten tevreden te houden en uw bedrijf te laten groeien, hebben we een technologie ontwikkeld die een maximale betrouwbaarheid, duurzaamheid, veelzijdigheid en outputkwaliteit garandeert.

Investeer in een digitale grootformaatprinter van Roland en u krijgt een toestel dat ongelooflijk intuïtief en gebruiksvriendelijk is, klaar voor gebruik en waarmee u tientallen rendabele, op maat gemaakte grafische toepassingen kunt creëren. Zo kunt u zich op de ontwikkeling van uw bedrijf, uw productportfolio en uw klanten concentreren.

Waarom Roland

Roland is al meer dan 30 jaar een vooruitstrevende fabrikant van producten voor de signalisatie-industrie. De vinyl snijplotters, grootformaatprinters, geïntegreerde printers/snijplotters, inkten en software werken perfect samen om uw prestaties en efficiëntie te optimaliseren.

Maak gebruik van de technologie van Roland om uw bedrijf te diversifiëren en richt u op nieuwe, winstgevende markten – het is gemakkelijker dan u denkt. U kunt uw klanten een brede waaier aan grafische toepassingen aanbieden, vanaf één enkel grafisch bestand. Hetzelfde artwork kan op een banner, een poster, een etalageraam, een vloer, een voertuig,  een T-shirt en zoveel meer worden geprint. En dankzij de digitale technologie kunt u meer dan duizend stuks of slechts één item leveren op een rendabele manier, want bij digitale print zijn de opstartkosten vast – en laag.

De toonaangevende signalisatieoplossingen van Roland zijn gebruiksvriendelijk met een minimale stilstandtijd – perfect voor bedrijven die telkens weer kwaliteitsvolle signalisatie op tijd moeten leveren.

Onderscheid u van de concurrentie met geïntegreerde print & cut

Roland DG is het nummer 1 merk van geïntegreerde printers/snijplotters en heeft wereldwijd al bijna 120.000 toestellen verkocht*.

Een geïntegreerde printer/snijplotter biedt de functionaliteit van twee toestellen in één: snijplotter en printer.

En dankzij de veelzijdige print- en snijtechnologie is het de ideale optie voor signalisatiebedrijven. Van signalisatie en POS-displays tot raamstickers, voertuigstickers, stickers en labels. Met de geïntegreerde printer/snijplotter kunt u uw klanten nog meer winstgevende oplossingen aanbieden en nieuwe klanten aantrekken.

Winstgevende mogelijkheden voor diversificatie

Graveermachines zijn niet enkel voor ‘Opgepast, hier waak ik’-borden of industriële labels. U hoeft niet veel te investeren om uw klanten iets aan te bieden dat echt uniek is, zoals het gebruik van verschillende harde substraten om een prachtig resultaat te creëren dat net geen beeldhouwwerk is. Of het gebruik van verschillende materialen om een composieteffect te creëren.

Print rechtstreeks op talrijke substraten en voorwerpen met de uv-technologie van Roland. Gebruik de glanzende inkt van Roland om reliëf of textuur te printen. Transformeer gewone voorwerpen in zeer winstgevend, gepersonaliseerd promotiemateriaal en geschenken.

De drijvende kracht achter uw Roland

De krachtige VersaWorks Dual RIP-software van Roland DG zit boordevol functies om het printproces van begin tot einde naadloos te ondersteunen. Het is de successleutel van duizenden succesvolle print- en signmaking bedrijven over de hele wereld, en biedt functies om de printproductie eenvoudig en efficiënt te beheren en te maximaliseren.

Voor gebruikers van MAC OS in veeleisende printomgevingen biedt Roland PrintStudio van Caldera interessante RIP- en printbeheersoftware met geavanceerde functies om ervoor te zorgen dat u altijd hoogwaardige producten produceert.

Creëer prachtige, duurzame signalisatie voor buiten

Met Roland kunt u een complete oplossing voor outdoorsignalisatie bieden, van branding tot raamstickers en POS-displays. De toestellen van Roland bieden een totaalpakket, zodat u uw klanten kunt voorzien van een consistente, kwaliteitsvolle branding voor het volledige exterieur van hun bedrijf.

Dankzij de eco-solventinkt van Roland heeft de signalisatie bij buitengebruik een lichtechtheid van
3 jaar, zelfs zonder laminering, wat een opvallende, reusachtige signalisatie garandeert die niet zal vervagen door de zon, regen of temperatuurschommelingen.

De witte inkt van Roland maakt het ook mogelijk om gemakkelijk transparante vinyl stickers te creëren voor de gevels van high-end shops en etalageontwerpen.

Signalisatie voor binnengebruik

De snijtechnologie van Roland biedt de ultieme oplossing voor een snelle, gemakkelijke productie met een kwaliteitsvolle en nauwkeurige afwerking.

Van informatieborden tot POS-displays en merkcommunicatie; Roland geeft bedrijven de veelzijdigheid die nodig is om alles te creëren van vinyl toepassingen tot soft signage en promotiemateriaal.

Soft signage

Softsignageoplossingen worden steeds populairder. Het assortiment Texart-sublimatieprinters stelt u in staat om waarde aan uw bedrijf toe te voegen door kwaliteitsvolle softsignageoplossingen en een uitgebreid assortiment bijkomende rendabele toepassingen, zoals promotiekleding en bedrijfsgeschenken, aan te bieden.

Maximaliseer het tijdsrendement

De efficiëntie en het gemak van de digitale technologieën van Roland maken het proces van ontwerp tot creatie gemakkelijk en snel. De mogelijkheid om onbewaakt te printen met de OnSupport-software van Roland betekent dat opdrachten vanaf een afstand kunnen worden gecontroleerd en overal met gemak beheerd.

Bovendien zijn alle toestellen van Roland uitgerust met Roland VersaWorks, een krachtige en gebruiksvriendelijke RIP-software, waarmee tot vier Roland-toestellen tegelijkertijd kunnen worden beheerd.